Απολογισμός, εκλογές και κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Σάμου

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΣΑΜΟΣ», έκανε τον απολογισμό, τις εκλογές και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Ο πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου κ. Νίκος Βαρούμας παρουσίασε τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων χρόνων, ενημερώνοντας τα μέλη του για τις σημαντικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και τη δημιουργία τμημάτων χορωδίας ενηλίκων και παιδιών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του συλλόγου, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες μετά και τον καθορισμό των θέσεων.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος κ. Βαρούμας παρέδωσε στην κα Δέσπω Λοΐζου ένα αναμνηστικό δώρο για την αμέριστη προσφορά της στον όμιλο, ενώ ο κ. Γιώργος Ροδίτης ήταν εκείνος που κέρδισε το τυχερό φλουρί.

00PitaFilotexnikou02

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρης Βογιατζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Βογιατζής, Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή, Νίκος Στεφανής, Δημήτρης Κυριαζής, Αντώνης Σίμος, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Λογοθέτης, η πρόεδρος του συλλόγου «ΚΥΒΕΛΗ» Μαρία Παπαδάμ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Σάμου Εμμανουήλ Πέτρου, εκπρόσωπος του Λ.Σ, παλαιά και νέα μέλη του Συλλόγου.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα