ΑΚΙΣ: Η επαναλειτουργία της Σαμιακής Τηλεόρασης είναι ζήτημα γοήτρου

Η ΑΚΙΣ διαμαρτύρεται έντονα σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις για την απώλεια της τοπικής τηλεοπτικής εικόνας, που επί τόσα χρόνια μας πρόσφερε η Σαμιακή Τηλεόραση.

Με την ανοχή της πολιτείας, η Digea, η εταιρεία δηλαδή που έχει σήμερα την αποκλειστικότητα της ψηφιακής μετάδοσης, θεώρησε καλό να καταδικάσει τους κατοίκους ενός ακριτικού νησιού να βλέπουν «μαύρο» στην τοπική τους τηλεόραση, εξαιτίας της αδυναμίας τους να ανταποκριθούν στις υπέρογκες οικονομικές της απαιτήσεις.

Θεωρούμε ότι το κλείσιμο της Σαμιακής Τηλεόρασης αποτελεί μία επιπρόσθετη υποβάθμιση για τον τόπο μας και γι’ αυτό ζητάμε από το Δήμο Σάμου να αναλάβει άμεσα ενέργειες για την επαναλειτουργία της.

Η Σαμιακή Τηλεόραση, η επί 25 και πλέον χρόνια αγαπημένη τηλεόραση του σαμιακού λαού, πρέπει να επαναλειτουργήσει, είναι ζήτημα γοήτρου.

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »
Παρεμβάσεις της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά και Μεσόγειο

Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πορεία της μελισσοκομίας

Κ. Αντιπεριφερειάρχη Το τελευταίο διάστημα οι μελισσοκόμοι της Σάμου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τον περασμένο Μάιο, γεγονός πού δεν επέτρεψε

Περισσότερα »