Χρ. Στεφανάδης: «Η Σάμος είναι πληγωμένη, το να βγαίνουν θεσμικοί και να λοιδορούν τους αντιπάλους και να μιλάνε και να υπονοούν ότι υπάρχει έλλειψη ηθικού υποβάθρου, είναι επιεικώς απαράδεκτο»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Χριστόδουλος Στεφανάδης για την αύξηση της τιμής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για το Νομό μας

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο καθηγητής καρδιολογίας και βουλευτής Ν. Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, αναφορικά με το αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία, ακούγονται διάφορες φωνές πανηγυρισμών, που δεν δικαιολογούνται από τα δεδομένα. Και όχι μόνο πανηγυρισμών, μιλάω από εκλεγμένους της παράταξης, που βγήκε νικήτρια στις εκλογές.

Δηλαδή, είδα την πρώτη βραδιά βίντεο με μία κυρία που εκτελεί χρέη Αντιπεριφερειάρχη, να μιλάει για ηθική, ότι πρυτάνευσε και επικράτησε η ηθική και η πίστη στο Θεό. Δικαιολογούνται πανηγυρισμοί, αν και δε νομίζω ότι είναι εποχή για τέτοια (αναφέρομαι στον εκλεγμένο νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, τον κ. Κουρέτα), ο οποίος προφανώς δεν είναι στην κυβερνητική παράταξη, ανέτρεψε τα προγνωστικά και είπε ότι δεν θα πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι πληγωμένη.

Χρ. Στεφανάδης: «Η Σάμος είναι πληγωμένη, το να βγαίνουν θεσμικοί και να λοιδορούν τους αντιπάλους και να μιλάνε και να υπονοούν ότι υπάρχει έλλειψη ηθικού υποβάθρου, είναι επιεικώς απαράδεκτο»

Και η Σάμος είναι πληγωμένη, το να βγαίνουν θεσμικοί και να λοιδορούν τους αντιπάλους και να μιλάνε και να υπονοούν ότι υπάρχει έλλειψη ηθικού υποβάθρου, είναι επιεικώς απαράδεκτο.

Το λέω αυτό και οφείλω να καταθέσω ότι αυτός που πλειοψήφησε και πήρε διπλάσιους ψήφους από τη συγκεκριμένη θεσμική εκλεγμένη, έκανε λογικές δηλώσεις. Δεν μπορείς να λοιδορείς τους αντιπάλους και να μιλάς για διάφορα θέματα που άπτονται ηθικής, εκβιασμών ή οτιδήποτε άλλο».

Όπως τόνισε ο κ. Στεφανάδης, δεν είναι εποχή για διχαστικά λόγια, όπως ότι όλα τα χρόνια έρχονταν κυβερνητικοί παράγοντες στο νησί και όχι μόνο τώρα, για τις εκλογές, όπως έχει αναφερθεί εκτεταμένα. Στη δική μου θητεία, έχουν έρθει 15 πρωτοκλασάτοι Υπουργοί, μέχρι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Αυτοσυγκράτηση, για το καλό των νησιών μας. Είναι λίγο περίεργο να πανηγυρίζει με έξαλλο τρόπο κάποιος, τη στιγμή που ο συνδυασμός που ηττήθηκε στη Σάμο, πήρε συνολικά 54%. Δηλαδή, να πανηγυρίζει, ενώ στο Νομό μας έχασε ο συνδυασμός στον οποίο αναφέρομαι».

Για το αποτέλεσμα των εκλογών πανελλαδικά, ο κ. Στεφανάδης ανέφερε ότι οι συμμαχίες και τα πρόσωπα έπαιξαν ρόλο.

«Το θέμα δεν είναι η προέλευση του καθενός, αλλά η πορεία σηματοδοτεί κάτι άλλο. Υπάρχουν Περιφερειάρχες οι οποίοι επένδυσαν στη δημαγωγία, είτε στο μεταναστευτικό, είτε στις καταστροφές, στις πυρκαγιές. Η Νέα Δημοκρατία, αρχής γενομένης από τον Πρωθυπουργό, είναι μακράν της δημαγωγίας και της ευκαιριακής ανάδειξης ζητημάτων».

Όπως είπε ο κ. Στεφανάδης, αυτό που μετράει στο τέλος….

«Έχει τόσα προβλήματα ο Νομός μας, είτε λέγεται μεταναστευτικό, οι σεισμοί οι οποίοι τα ίχνη τους είναι ακόμη έντονα στο νησί, οι πλημμύρες, η οικονομική παράμετρος, η ακρίβεια, όλα αυτά είναι θέματα που αφορούν όλους. Για αυτό, δε δικαιολογούνται πανηγυρισμοί».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ