Τροχαίο ατύχημα στο Καρλόβασι με τραυματισμό οδηγού

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Τροχαίο ατύχημα στους Μυτιληνιούς

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Παρασκευή (22/03) στο Καρλόβασι της Σάμου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπή και δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός, ενώ κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η προαναφερόμενη ημεδαπή.

Κατά την εξέλιξη της έρευνας διακριβώθηκε ότι ο δικυκλιστής, εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες, ενώ όπως προέκυψε ακολούθως στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από αστυνομική Αρχή, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ