Την Πέμπτη (14/01) λειτουργεί το Δημοτικό σχολείο Αγίου Κων/νου και τη Δευτέρα (18/01) το Δημοτικό σχολείο Παγώνδα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου

Η Μεγάλη Πέμπτη, τέταρτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι, σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία, αφιερωμένη στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν

Την Πέμπτη (14/01) λειτουργεί το Δημοτικό σχολείο Αγίου Κων/νου και τη Δευτέρα (18/01) το Δημοτικό σχολείο Παγώνδα

Μετά από συνεχείς ελέγχους που διενεργούνται από τον ανάδοχο μελετητή Βασίλη Μπαρδάκη και με βάση την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στα σχολεία ανακοινώνουμε ότι αύριο πρόκειται να λειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου και τη Δευτέρα θα είναι έτοιμο να τεθεί σε λειτουργία το Δημοτικό Σχολείο Παγώνδα.

Με τη λήψη όλων των επιστημονικών προβλεπόμενων μέτρων δίνονται σε λειτουργία οι σχολικές μονάδες που επλήγησαν. Οι διαδικασίες ελέγχων βρίσκονται σε εξέλιξη και ανάλογα με την πρόοδο τους θα ενημερώνουμε για την επαναφορά της λειτουργίας των σχολείων που είχαν χαρακτηριστεί ως ακατάλληλα. Τελικός στόχος να παραδοθούν μελέτες αναβάθμισης των σχολικών μας μονάδων σε κατηγορία Β1 (όχι απλά επαναφορά στην προτέρα κατάσταση).

Οι προσπάθειες όλων μας συνεχίζονται ώστε να επιστρέψουν όλοι οι μαθητές με ασφάλεια στη δια ζώσης εκπαιδευτική διδασκαλία.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ