Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Σάμου κ. Εμμανουήλ Βαλή με τον Υπουργό Τουρισμού

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συλλήψεις στην Ικαρία για διατάραξη ησυχίας και παράβαση νομοθεσίας για τα τρόφιμα

Συνελήφθη τη Μ. Τετάρτη (02/05) κατηγορούμενη για διατάραξη ησυχίας. Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, από τη λειτουργία μουσικής σε κατάστημα της συλληφθείσας διαταράσσονταν η ησυχία.

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Σάμου κ. Εμμανουήλ Βαλή με τον Υπουργό Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Σάμου κ. Εμμανουήλ Βαλή με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Υπήρξε πλήρης ενημέρωση για την κατάσταση του νησιού ύστερα από το σεισμό των 6,7 ρίχτερ καθώς και κατάσταση των Ξενοδοχείων και των ζημιών που έχουν υποστεί.

Τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι  ύστερα από τα επανειλημμένα πλήγματα λόγω του μεταναστευτικού, της επιδημίας COVID- 19 και του σεισμού ο τουρισμός στο νησί χρειάζεται άμεση ενίσχυση προκείμενου να παραμείνει βιώσιμος.

Συνεπώς συζητήθηκαν τρόποι προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό. Τέθηκε έτσι το ζήτημα να υπάρξουν απευθείας πτήσεις προς την Σάμο από τις Ευρωπαϊκές χώρες για την περίοδο του 2021 και με ποιον τρόπο μπορούν να επιδοτηθούν και για τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Τονίστηκε επίσης ότι η ενεργή παρουσία του νησιού στις εκθέσεις είναι απαραίτητη εφόσον αυτές πραγματοποιηθούν λόγω των μέτρων ασφάλειας του COVID-19.

Στην συνέχεια των επαφών της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου σήμερα αργά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης με τον γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κύριο Χρήστο Τριαντόπουλο.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ