Συνάντηση Γιώργου Στάντζου με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Συνάντηση Γιώργου Στάντζου με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη

Συνάντηση του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Στέλιου Αγγελούδη και του πρώην Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργου Στάντζου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Συζήτησαν για τους τομείς ανάπτυξης όπου θα μπορούν να συνεργαστούν οι δύο Δήμοι, αλλά και για γενικότερα θέματα. Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γιώργου Στάντζου:

«Συναντήθηκα στο γραφείο του με το νέο Δήμαρχο_Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη . Έναν άνθρωπο με κύρος, όραμα, ακεραιότητα χαρακτήρα, διοικητική εμπειρία , πίστη στη συλλογικότητα και στη δύναμη της αυτοδιοίκησης. Έναν δήμαρχο δικό μας λαϊκό.  Ένα με τη κοινωνία.

Η Πόλη απέκτησε δήμαρχο για τα “μικρά”, τα καθημερινά, αλλά και για τα μεγάλα που της αξίζουν και της οφείλονται.

Οι παραδοσιακοί δεσμοί της Σάμου με την πόλη της Θεσσαλονίκης αποτελούν τη στέρεη βάση και πεδίο ανάπτυξης για τις δύο αυτοδιοικήσεις.

Φίλε μου Στέλιο σε χαιρετώ με εμπιστοσύνη και σου εύχομαι καλή δύναμη».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ