Σταματία Θωμασούλη: «Με πονά η εγκατάλειψη της πόλης»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Με λαμπρότητα η Νέα Τρίτη στο Καρλόβασι

Με λαμπρότητα η Νέα Τρίτη στο Καρλόβασι

Τήν Τρίτη τοῦ Πάσχα (ἢ Νέα Τρίτη) 7 Μαΐου ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Ἱερούργησε στήν αἲθουσα τοῦ πνευματικοῦ κέντρου τοῦ Ἱεροῦ Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ Κοιμήσεως τῆς

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Σταματία Θωμασούλη: «Με πονά η εγκατάλειψη της πόλης»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102,4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η δικηγόρος Σταματία Θωμασούλη, εκλεγμένη στο νέο Δ.Σ. Δήμου Ανατολικής Σάμου, με τον δημοτικό συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

«Υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα τελείωνε η εκλογική αναμέτρηση εκείνο το ίδιο βράδυ από μέρους μας, ωστόσο περιμέναμε την καταμέτρηση όλων των τμημάτων, καθυστερούσε ένα τμήμα, οπότε υπήρχε αυτή η αγωνία».

Σταματία Θωμασούλη: «Με πονά η εγκατάλειψη της πόλης»

Ως προς την απόφασή της να κατέλθει ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, η κ. Θωμασούλη είπε:

«Η επιλογή ήταν συνειδητή, μετά από πολύ ώριμη σκέψη διότι έβλεπα ότι είχε βαλτώσει λίγο το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών, μετά τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020. Θεωρώ ότι, στη δική μου τοπική κοινότητα στην οποία μένω μόνιμα, δυστυχώς τα πράγματα είχαν τελματώσει, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, τα παιδιά εξακολουθούσαν επί τριετίας να βρίσκονται στο συγκρότημα προκάτ, που είχε συσταθεί πρόχειρα και εξαρχής διαβεβαίωναν οι τοπικές αρχές ότι θα ήταν για λίγο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς, πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια και δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση στο σχολικό κτίριο Άνω Βαθέος».

Επίσης, η κ. Θωμασούλη, αναφέρθηκε στα σεισμόπληκτα κτίρια στην Κοινότητα Βαθέος αλλά και στην πόλη της Σάμου και σε χωριά, γεγονός που δημιούργησε την επιθυμία αν της δοθεί η δυνατότητα, να συμβάλλει ενεργά σε διεκδικήσεις για να προχωρήσει ο τόπος, αναφορικά με το τέλμα στο οποίο περιήλθε μετά το σεισμό.

Οι στόχοι της κ. Θωμασούλη, ως προς την θητεία της στο Δ.Σ. Ανατολικής Σάμου, όπως είπε, ότι την ενδιαφέρει το θέμα του ισολογισμού, η ακίνητη περιουσία του δήμου και πως αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, οι συμβάσεις των έργων, καθώς πιστεύει ότι ως νομικός μπορεί να προσφέρει σε αυτό το κομμάτι. Πρόσθεσε όμως, πως ό,τι κρίνει ο επικεφαλής κ. Πάρης Παπαγεωργίου, θα το ακολουθήσει πιστά.

Σταματία Θωμασούλη: «Με πονά η εγκατάλειψη της πόλης»

Η κ. Θωμασούλη τόνισε πως την «πονά» η εγκατάλειψη της πόλης, η οποία δεν αρμόζει στην πρωτεύουσα του νησιού, η άσχημη μυρωδιά και το θέμα του βιολογικού, ένα θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα, καθώς απομακρύνει ντόπιους και τουρίστες από την πόλη της Σάμου, αλλά και ο αποκλεισμός περιοχών από τα σεισμόπληκτα.

Σαφέστατα, πρόσθεσε η κ. Θωμασούλη, υπήρξαν πολλά προβλήματα (σεισμός, τσουνάμι, πανδημία) τα οποία έτυχαν στην δημοτική αρχή, «ωστόσο θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να καλύψουμε αυτό το διάστημα και θα ήταν άκαιρο να πούμε ότι δεν τα καταφέραμε τα τρία χρόνια και τα καταφέραμε τους δύο μήνες της προεκλογικής περιόδου».

Η Σάμος έχει όλα τα εφόδια να πάει μπροστά, «Πραγματικά θα αγωνιστώ, δεν θα αφήσω μικροπολιτικές, ούτε μικροσυμφέροντα να εμπλακούν στο έργο που έχω στο μυαλό μου και στο όραμα του δημάρχου μας».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ