Στέφανος Καλαμοβράκης (ΓΓ Κέρκη Μαραθοκάμπου): «Πάμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Στέφανος Καλαμοβράκης (ΓΓ Κέρκη Μαραθοκάμπου): «Πάμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο Γενικός Γραμματέας του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου κ. Στέφανος Καλαμοβράκης. To Σάββατο (05/11) ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλει του ΑΣ Κέρκη Μαραθόκαμπου Σάμου, με την ομάδα να θεωρείται μεγάλο φαβορί.

«Έτσι μας λέει όλη η Ελλάδα, αυτό μας έχουν χρίσει, αλλά όλος αυτός ο στόχος και η προσπάθεια έγινε το καλοκαίρι, που είπαμε ότι μοναδικός μας στόχος είναι να φέρουμε τον Κέρκη στην Α΄Εθνική κατηγορία. Ανέβηκε αρκετά το μπάτζετ της ομάδας, κάναμε τις κατάλληλες επιλογές. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα, που έχουμε παρουσιάσει ως Κέρκης στην Pre League, από καταβολής του Κέρκη. Θα δούμε και φοβερούς παίκτες αλλά και φοβερή ομάδα φέτος, είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας».

Στέφανος Καλαμοβράκης (ΓΓ Κέρκη Μαραθοκάμπου): «Πάμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Η Pre League αποτελείται από εννέα (9) ομάδες, όπως ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΡΗΣ κ.α.

«Είναι πρωτάθλημα εννέα ομάδων, ο πρώτος θα ανέβει απ’ ευθείας, όπως έγινε και πέρσι και από τις θέσεις 2-5 θα γίνουν αγώνες μπαράζ, οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους και ο νικητής θα ανέβει και αυτός στην Α΄Εθνική. Στην ουσία δύο ομάδες θα ανέβουν και δύο υποβιβάζονται».

Λόγω των εργασιών, που πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος, ο ΚΕΡΚΗΣ θα έχει ως έδρα του το κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου, ένας χώρος, που όπως είπε ο κ. Καλαμοβράκης, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να παρουσιαστεί από πλευράς εγκαταστάσεων και ευελπιστεί ότι ο κόσμος θα τους ακολουθήσει και εκεί.

Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν μεγάλη ζήτηση και ευελπιστεί ότι θα γεμίσει ο χώρος από τους φιλάθλους του ΚΕΡΚΗ, οι οποίοι είναι το «κάστρο» τους, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαμοβράκης και να τους οδηγήσουν ως 8ος παίκτης στις νίκες στη Σάμο.

Ο κ. Καλαμοβράκης, σε σχετική ερώτηση για το ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να φύγει από την περσινή ομάδα, απάντησε πως θα ήθελε να παραμείνει ο Σπύρος Μπαρμπούνης, ο οποίος έχει πάει στην ομάδα της ΑΕΚ. Θεωρεί ότι πολλοί παίκτες θα είναι αποκάλυψη και δύναμη για την ομάδα φέτος, ενώ το πεντάπτυχο, κόσμος, διοίκηση, παίκτες, προπονητές, φορείς, όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουν τους στόχους.

Για όσους δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, δημιουργήθηκε το KERKIS TV στο YouTube όπου εκτός από live μεταδόσεις θα υπάρχουν και εκπομπές αναφορικά με τους αγώνες.

Κλείνοντας, ο κ. Καλαμοβράκης είπε: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει να δει αυτή την καινούργια ομάδα, που έχουμε φτιάξει, να την υποστηρίξει, ο στόχος είναι η άνοδος και όπως λέω, ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ».

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ ΚΕΡΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, είναι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο Πυθαγορείου στις 18:00.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ