«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023:

 Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τα ζητήματα που συζητήθηκαν όσον αφορά τις Μονάδες Υγείας σε Σάμο και Ικαρία.

Κολλάρος Γιώργος – Ο νομικός, π. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των δικηγόρων, σε όλη τη χώρα, λόγω του φορολογικού νομοσχεδίου ενώ αναφέρθηκε και στις επικείμενες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που θα φέρουν εκ νέου αντιδράσεις των συναδέλφων του.

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου για τη «Νέα Αριστερά», την κοινοβουλευτική ομάδα που συγκρότησαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κυριαζής Γιώργος – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου για την τουριστική έκθεση της Σμύρνης (7-9 Δεκεμβρίου), στην οποία συμμετέχει για 7η χρονιά το Επιμελητήριο και για τον διαγωνισμό που διοργανώνει το Επιμελητήριο στον οποίο θα βραβευτεί η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα της πόλεως Σάμου, του Καρλοβάσου και του Πυθαγορείου.

Τατούρης Αλέξανδρος – Ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την επικείμενη κακοκαιρία που θα έπληττε και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου» για το «Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου» που παραμένει πλήρως ανενεργό, 14 μήνες μετά την τελετή εγκαινίων του.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου στον Πύργο και την επόμενη που θα επαναληφθεί στις 10 Δεκεμβρίου όπου κυριαρχεί, μεταξύ άλλων θεμάτων, το ζήτημα της αντιμετώπισης των αγριογούρουνων που καταστρέφουν τις καλλιέργειές τους.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο συμπατριώτης μας που πρόσφατα έλαβε τον βαθμό του διοικητή στο Στρατιωτικό και Νοσοκομειακό Τάγμα Αγίου Λαζάρου για την ιστορία αιώνων του Τάγματος που φέτος συμπληρώνει 925 χρόνια από την ίδρυσή του.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας για την ορκωμοσία και την ανάληψη καθηκόντων, από τις 6 Δεκεμβρίου, μόνιμης χειρουργού στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Κάρλας Μανώλης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. νομάρχης Σάμου για την συζήτηση που προκάλεσε η παράταξη «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου», εκτός ημερήσιας διάταξης, στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον κίνδυνο κλεισίματος των Κέντρων Πρόληψης.

Στεφανής Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου για την έναρξη της τουριστικής έκθεσης της Σμύρνης όπου συμμετέχει με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Σάμου.

Ανδρεάδου Άννη – Η αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης και Προώθησης Προϊόντων Βορείου Αιγαίου για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στο 14ο Φεστιβάλ Μελιού και τη δημιουργία Σχολής Ξυλοναυπηγικής που θα στεγασθεί στο Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο Ηραίον.

Κονδύλης Δημήτρης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» για τις 2 Χριστουγεννιάτικες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν 9 και 10 Δεκεμβρίου, σε Βαθύ και Καρλόβασι, από την πολυφωνική χορωδία του συλλόγου.

 Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου και για την 2η Συνάντηση του Συλλόγου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, αρμόδιος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την ολοκλήρωση εργασιών απόφραξης αγωγού αποχέτευσης στην περιοχή του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην πόλη της Σάμου μετά από έντονη βροχόπτωση.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Πυθαγόρα και τη μεταφορά των εορταστικών εκδηλώσεων στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Λουκίσσας Φώτης – Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Σάμου για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν οι μαθητές του σχολείου την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ