«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023:

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την 111η επέτειο Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα και τον αποκλεισμό σχολείων, λόγω μη δυνατότητας μεταφοράς των μαθητών τους στο Βαθύ, όπου θα συμμετείχαν στην καθιερωμένη παρέλαση.

Καζάζης Χρήστος – Ο ειδικός παθολόγος, εξειδικευμένος στον σακχαρώδη διαβήτη για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου.

Κακλαμάνης Νίκος – Ο ιατρός-νεφρολόγος, στέλεχος μέχρι πρόσφατα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη διήμερη επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που έφερε εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, ιστορικών στελεχών, π. υπουργών.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, αναπληρωτής διοικητής της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την αναβολή της εκδήλωσης περί απολογισμού της αντιπυρικής περιόδου και τη βράβευση εθελοντικών ομάδων πυρόσβεσης του νησιού.

Γιαννακόπουλος Απόστολος – Ο εμπνευστής και δημιουργός του Φεστιβάλ Τεχνών Σάμου – «Ανατολικό Άκρο» που συνεχίζεται με επιτυχία και ολοκληρώνεται στο τέλος Νοεμβρίου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών για την εξέλιξη του Βιολογικού με τις εργασίες που ξεκίνησαν στην περιοχή Καλάμι στις 29 Σεπτεμβρίου καθώς και την εξασφάλιση ποσού που θα ολοκληρώσει τις εργασίες σε ολόκληρο το κτίριο του π. ξενοδοχείου «Ξενία».

Δεμερτζή Πένη – Η εκπαιδευτικός, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου για τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα με αποχωρήσεις και σκληρές δηλώσεις προς το πρόσωπο του νέου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη από κορυφαία στελέχη.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τη Γενική Συνέλευση, στην οποία θα συζητηθούν κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους αγρότες και θα διεξαχθεί στον Πύργο την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου.

Καλδιριμιτζιάν Νίκος – Ο ψυχολόγος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για την ομιλία του προς μαθητές και εκπαιδευτικούς του «Πυθαγόρειου» Γενικού Λυκείου Σάμου, την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία.

Καρβελάς Δημήτρης – Ο αθλητής από τη Σάμο που έλαβε μέρος, μαζί με άλλους συμπατριώτες μας, στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για την εμπειρία του να τρέξει και να τερματίσει στην ιστορική διαδρομή.

Πανούσος Χρήστος – Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ για τις συγκεντρώσεις, στην πλατεία Καρλοβάσου για τη Σάμο και στην πλατεία Ευδήλου για την Ικαρία, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο.

Δημόπουλος Θεμιστοκλής – Ο συμβολαιογράφος της πόλεως Σάμου για τις αντιδράσεις των συναδέλφων του, σε πανελλήνιο επίπεδο, για τον ψηφιακό φάκελο που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αν δεν υπάρξουν διορθωτικές κινήσεις από πλευράς κυβέρνησης.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, αναπληρωτής διοικητής της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για τη χρήση Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drones) που αρκετές φορές χρησιμοποιούνται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η αυστηρή νομοθεσία που διέπει αυτού του είδους τις πτήσεις.

Τσουμάκης Νίκος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου για την άσκηση αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης που πραγματοποιήθηκε στον λιμένα Μαλαγαρίου και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ