«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023:

Κάρλας Μανώλης – Ο γιατρός, περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Συμπαράταξη Πολιτών του Βορείου Αιγαίου», π. νομάρχης Σάμου για την δεκαετιών εμπειρία του από τη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας που υπηρέτησε, με αφορμή την μεγάλη κινητοποίηση των νησιωτών έξω από το Υπουργείο Υγείας, τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου.

Βαρβούνης Αλέξανδρος – Ο κάτοικος της περιοχής που βρίσκεται πίσω από το π. ξενοδοχείο «Ξενία» για την πολύχρονη ταλαιπωρία όλων των κατοίκων που μεταξύ των προβλημάτων που δημιούργησε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου 2020, με τον αποκλεισμό διέλευσης ασθενοφόρων ή πυροσβεστικών οχημάτων σε περίπτωση πυρκαγιάς, αγωγός λυμάτων ξεχειλίζει στην περιοχή, σε κάθε βροχόπτωση, εκθέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Τσινιάς Δημήτριος – Ο αντιπλοίαρχος, λιμενάρχης Σάμου για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σάμο η υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Suella Braverman, όπου ενημερώθηκε για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος.

Χατζηαργυρίου Κατερίνα – Η αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου, πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ικαρίας και Φούρνων για την μεγάλη κινητοποίηση των νησιωτών, έξω από το Υπουργείο Υγείας για τα ζητήματα υγείας, που δεν βρίσκουν τη λύση τους εδώ και χρόνια, δημιουργώντας εικόνα εγκατάλειψης, ιδιαίτερα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για τη συμμετοχή του στην αντιπροσωπεία που συνάντησε τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης νησιωτών έξω από το Υπουργείο το βράδυ της Δευτέρας, 6 Νοεμβρίου.

Φραγκούλης Κώστας – Ο Σαμιακής καταγωγής σκηνοθέτης για την προβολή της πρώτης μεγάλου μήκους ταινία του, με τίτλο «Γυάλα», στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την εισήγησή του στη Βουλή στη διάρκεια συζήτησης για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το Εθνικό Δίκτυο Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας για την αντιμετώπιση ασθενών με αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την άσκηση ετοιμότητας, για σεισμό και τσουνάμι στην πόλη της Σάμου, που διεξήχθη την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Μάρκος Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την επιτυχία της 34ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που διεξήχθη στην Ερμούπολη της Σύρου και με τη συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας Σάμου.

Σαραντίδης Τάσος – Το μέλος του Συλλόγου Αγωνιστικού Μπριτζ «Ο Σάμιος» για τα μαθήματα που αφορούν τους αρχάριους αλλά και τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αιολίς».

Πανουράκης Βασίλης – Ο τ. αντιπεριφερειάρχης Σάμου για το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με τη μη δυνατότητα μεταφοράς των μαθητών από τα σχολεία του νησιού στην πόλη της Σάμου για την παρέλαση της 111ης Επετείου Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα, την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων Νομού Σάμου για την διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market που διεξήχθη από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου στην βρετανική πρωτεύουσα.

Κοζώνης Τάσος – Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για την συνεχιζόμενη έλλειψη φαρμάκων στην αγορά.

Σταθακιός Αλέξανδρος – Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, κοινωνιολόγος του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» της Σάμου για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που δημιουργεί ερωτηματικά για το μέλλον των Κέντρων Πρόληψης.

Κελεσίδης Γιάννης – Το μέλος του ΚΚΕ (μ-λ) Σάμου για τα όσα διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή στον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς.

Καπιωτάς Μιχαήλ – Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου για το ζήτημα μεταφοράς μαθητών στην πρωτεύουσα για την παρέλαση της 111ης Επετείου Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα.

Κάιλα Δέσποινα – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ανατολικής Σάμου για την διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market του Λονδίνου στη διάρκεια της οποίας υπήρξε βράβευση της Σάμου ως καλύτερου εναλλακτικού προορισμού.

Δεμερτζή Πένη – Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σάμου για τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα με τις επιστολές παραίτησης κορυφαίων στελεχών.

Χατζημιχάλης Τάκης – Ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για τη συνέχιση των προβολών κάθε Σάββατο στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και το αφιέρωμα στον σύγχρονο Ιταλικό Κινηματογράφο κάθε Κυριακή, στον ίδιο χώρο, στις 20:30, με ελεύθερη είσοδο.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ