«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 14 Απριλίου 2024:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης για το 15ο, επετειακό συνέδριο της Ν.Δ. στο Ζάππειο Μέγαρο.

Καραμηνάς Αντώνης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη δωρεά των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου και την ενημέρωση μαθητών σε σχολικές μονάδες με αφορμή την 4η Απριλίου, Πανελλήνια Σχολική Ημέρα  Φιλοζωίας.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για τις πρώτες αφίξεις τουριστών από την Τουρκία και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του τουριστικού λιμένος και των χώρων υποδοχής.

Νικολαΐδης Τάσος – Ο ναυτιλιακός πράκτορας για τις αφίξεις των πρώτων τουριστών από την Τουρκία που παρουσίασαν αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου για τη διαδικασία των εγγραφών που βρίσκεται σε εξέλιξη έως την 17η Απριλίου.

Βλασιάδης Δημήτρης – Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την άφιξη και φιλοξενία Γερμανών μαθητών από τον Δήμο Greifswald της Γερμανίας.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων για την ιστορική, όπως χαρακτηρίστηκε, συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου που διεξήχθη στους Φούρνους την Πέμπτη, 4 Απριλίου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δημοτικός σύμβουλος, τ. δήμαρχος Δυτικής Σάμου, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» δίνει απαντήσεις για όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους την Παρασκευή, 5 Απριλίου.

Στέφος Νίκος – Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας για τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις εκδηλώσεις και δράσεις, στα πλαίσια επίσκεψης των Γερμανών μαθητών από τον Δήμο του Greifswald στη Σάμο.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ανατολικής Σάμου για το ψήφισμα-πρόταση διατήρησης των ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την επίσκεψη μελών της αποστολής του αδελφοποιημένου Δήμου Αρτζινιάνο της Ιταλίας στο Καρλόβασι.

Χαραλαμπίδης Γιάννης – Ο καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τη δράση «Οι φοιτητές σώζουν ζωές» και «Το θέατρο πηγαίνει στους φοιτητές».

Κάρλας Μανώλης – Ο γιατρός, π. νομάρχης και τ. περιφερειακός σύμβουλος για την απουσία της Σάμου σε δράση της Περιφέρειας που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, την 24η Απριλίου, με σκοπό την προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στεφανής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα προβλήματα που απασχολούν τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου και τις προσπάθειες του Δήμου για την επίλυσή τους.

Καζάζης Χρήστος – Ο ειδικός παθολόγος-διαβητολόγος, μετεκπαιδευθείς στον ιατρικό βελονισμό για την διοργάνωση ιατρικής ημερίδας από τον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο ΜΟΥ.ΣΑ. «Η Μούσα των Σαμίων».

Καραβασίλης Μιχάλης – Ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για δράση που διοργανώθηκε στην πλατεία Πυθαγόρα με αφορμή την 7η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Διονυσίου Γιώργος – Ο οικονομολόγος, τ. αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το νέο γραφείο που λειτουργεί στην πόλη της Σάμου και αφορά στις διαδικασίες, μελέτες και συμβουλές για το στήσιμο νέων επιχειρήσεων καθώς και την π[περαιτέρω ανάπτυξη υπαρχόντων.

Παναγιώτου Αντώνης – Ο εκπαιδευτικός για την διοργάνωση βραδιάς εαρινής ουρανογραφίας από τον Ελληνικό Ορειβατικό Πεζοπορικό Σύλλογο Σάμου.

Χατζημιχάλης Τάκης – Το μέλος της Μουσικής Παρέας Σάμου (ΜΟΥ.ΠΆ.ΣΑ.) για τις 2 συναυλίες, σε Βαθύ και Καρλοβάσι, αφιερωμένες σε Έλληνες ποιητές και στιχουργούς.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 14 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ