«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 07 Απριλίου 2024:

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για την απώλεια του καθηγητή, συγγραφέα και διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής και Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών, Γιώργου Αγγελινάρα, τους Γ΄ Χαιρετισμούς και τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τις επισκέψεις και συναντήσεις του με κατοίκους στο Κοκκάρι και τον Άγιο Κωνσταντίνο καθώς και στο Ηραίον, στο Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την εκλογή του ως προέδρου του τριμελούς Τοπικού Παραρτήματος Νομού Σάμου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου.

Λάνδρος Χρίστος – Ο καθηγητής φιλόλογος, π. προϊστάμενος του Ιστορικού Αρχείου Σάμου για τον καθηγητή φιλόλογο, μουσικοδιδάσκαλο και συγγραφέα Γιώργο Αγγελινάρα που «έφυγε» την Τρίτη, 1η Απριλίου, σε ηλικία 90 ετών.

Καραγιαννίδης Γιώργος – Ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διεθνή διάκριση που έλαβε από το μεγαλύτερο κρατικό επιστημονικό ίδρυμα της Γερμανίας «Alexander von Humboldt Foundation».

Δεμερτζή Πένη – Το μέλος της Νέας Αριστεράς για την πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης, για τη νομική αναγνώριση του όρου γυναικοκτονία, μετά την πρόσφατη δολοφονία 28χρονης κοπέλας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα.

Νικολαΐδης Τάσος – Ο ναυτιλιακός πράκτορας για την έναρξη των δρομολογίων σύνδεσης με την Τουρκία, την αναμενόμενη αυξητική τάση Τούρκων τουριστών στη Σάμο και την ενεργοποίηση της 7ήμερης βίζας.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στον τουριστικό λιμένα Βαθέος για την υποδοχή των πρώτων επισκεπτών από το Κουσάντασι της Τουρκίας.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του οργάνου (Τετάρτη, 3 Απριλίου), στη διάρκεια της οποίας, μεταξύ των θεμάτων ήταν και η εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για τα 2 περιστατικά πυρκαγιάς, σε σταθμευμένο όχημα στον χώρο στάθμευσης της πλατείας Θεμιστοκλή Σοφούλη και στην περιοχή Πούντες Πυθαγορείου αλλά και το αίτημα για έναρξη της αντιπυρικής περιόδου νωρίτερα από την 1η Μαΐου.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για το 15ο Συνέδριο του κόμματος που διεξάγεται 5 – 7 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Κυπραίος Μανώλης – Ο ναυτιλιακός και τουριστικός πράκτορας για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του διαβατηριακού ελέγχου στον τουριστικό λιμένα Βαθέος, παρουσία του προέδρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου και τουριστικών πρακτόρων για την προετοιμασία υποδοχής των πρώτων τουριστών από το Κουσάντασι.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την επαναλειτουργία του Μουσείου Οίνου από την Τρίτη, 9 Απριλίου, τις ημέρες και ώρες επισκεψιμότητας και τις δυνατότητες ξενάγησης για οργανωμένα γκρουπς.

Μαλαγάρης Αλέξανδρος – Ο εκπαιδευτής δυτών για την πρόσφατη εκπαίδευση που πραγματοποίησε στην Ομάδα Υποβρυχίων Διασώσεων της 2ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (2η Ε.Μ.Α.Κ.), στην Αεροπορική Βάση Σέδες στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 07 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ