«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024:

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη κατά τη διάρκεια επίσκεψης του τελευταίου στη Σάμο.

Μαυρίδου Μαρία – Η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με προσωπικό ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Στεφανής Νίκος – Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σάμου και πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου για την υποδοχή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου που προσέγγισε στον τουριστικό λιμένα Βαθέος την Τρίτη, 26 Μαρτίου.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την εθελοντική δράση εξωραϊσμού της παραλιακής της πρωτεύουσας την Κυριακή, 24 Μαρτίου.

Χατζηιωαννίδου Πατρίτσια – Η διευθύντρια του «Πυθαγορείου» Γενικού Λυκείου Σάμου για την εκδήλωση-ομιλία του καθηγητή Εγκληματολογίας, π. αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Πανούσης Γιάννης – Ο καθηγητής Εγκληματολογίας για την ομιλία του στο «Πυθαγόρειο» Γενικό Λύκειο Σάμου με θέμα τη βία και την εγκληματικότητα ανηλίκων.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την επίσκεψη και τη συνάντησή τους στο Καρλόβασι, στο Δημαρχείο, με τον γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη.

Φραγκούλης Κώστας – Ο Σαμιώτης σκηνοθέτης για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του «Γυάλα», που προβάλλεται, έως την 1η Απριλίου στο Cine Rex Μυτιληνιών, ενώ είχε προηγηθεί η προβολή της στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την πυρκαγιά στην περιοχή «Συκιά» Σπαθαραίων, την πρώτη της φετινής άνοιξης.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση που κατέθεσε το κόμμα του με αφορμή αποκαλύψεις για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μήλιου Αναστασία – Η επιστημονικά υπεύθυνη του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος» για τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις που αφορούν στην τελική αδειοδότηση του Καταφυγίου Θαλάσσιας Ζωής Αιγαίου που έχει δημιουργηθεί εδώ και 2 χρόνια στους Λειψούς.

Αμυρσώνης Γιακούμης – Ο γεωπόνος για τις βροχοπτώσεις των πρόσφατων μηνών και τα ποσοστά που εμφανίζονται ενθαρρυντικά.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την εκδήλωση στο «Επικούρειο» Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Ροκοπάνος Νίκος – Ο εκπαιδευτικός, γραμματέας του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Μέλισσος» για το 10ο Σαμιακό Μαθητικό Σκακιστικό Ατομικό Πρωτάθλημα.

 Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την πρώτη σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των 2 Δήμων του νησιού όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στον τουρισμό.

Ξαγοράρης Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοκάστρου για το πρόβλημα εναπόθεσης λυμάτων που αντιμετωπίζουν εδώ και 1 μήνα περίπου κάτοικοι των περιοχών Κέρβελης, Ποσειδωνίου, Ψιλής Άμμου και Κλίματος.

Μαργαρώνης Δημήτρης – Ο πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Καρλοβάσου και αρχηγός της Ομάδας Αλιείας για την ανακήρυξη του ΝΑΟΚ ως Πρωταθλητή Συλλόγου για το έτος 2024 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ για την ομιλία στο Καρλόβασι της βουλευτού και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Βιβής Δάγκα.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Εγκαταστάσεων Δήμου Ανατολικής Σάμου για την 7η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου «Πυθαγόρας ο Σάμιος» που διεξάγεται την Κυριακή, 31 Μαρτίου.

Χατζημιχάλης Τάκης – Ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου για την τελευταία προβολή της φετινής σεζόν στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 31 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ