«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024:

Μάλλης Σπύρος – Ο διευθυντής ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ για την επίσημη δικτύωση ΣΚΑΪ 100,3 και Radio Café 102,4 που ξεκίνησε με αναμετάδοση επιλεγμένων ενημερωτικών εκπομπών την Τετάρτη, 20 Μαρτίου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τις συναντήσεις που είχε την προηγούμενη εβδομάδα και τη συμμετοχή του στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο, παρουσία του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά, όπου δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Νομού μας.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για την επιτυχία που σημείωσαν, τόσο η άσκηση ετοιμότητας μετά από ισχυρή σεισμική δόνηση «Σεισίχθων 2024» όσο και η άσκηση αντιμετώπισης περιστατικού στις εγκαταστάσεις καυσίμων στο Κοκκάρι.

Ζάχαρης Νίκος – Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός, π. δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για τα λάθη που αφορούν στην τροποποίηση του Χωροταξικού της Σάμου.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Μαρτίου όπου οι 2 δημοτικού σύμβουλοι της παράταξης καταψήφισαν τον προϋπολογισμό έτους 2024 ενώ για το ζήτημα ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων κατέθεσαν σχετικό ψήφισμα.

Μαυρίκης Μανώλης – Ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Σάμου για την 20ή Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, και τη συμμετοχή του συλλόγου σε δράσεις και εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του 2024.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για την ψήφιση του προϋπολογισμού και το έργο που είναι σε εξέλιξη στον τουριστικό λιμένα Βαθέος.

Πανούσος Χρήστος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών για τη συνέχιση των στάσεων εργασίας που αφορούν στην αποτροπή της ατομικής αξιολόγησης.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» για το έθιμο του Καδή των Σπαθαραίων που αποτελεί από το 2023 μέρος της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνάντηση με όλους τους προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Ανατολικής Σάμου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές των χωριών της περιοχής.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για την ανακοίνωση των 28 πρώτων υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος όπου μεταξύ αυτών είναι και ο π. δήμαρχος του πρώην ενιαίου Δήμου Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Χαριλάου Ειρήνη – Η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρλοβασίου για τη δράση  που πραγματοποίησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Ψαρά-Ασβεστά Άννα – Η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου για την εκδήλωση – αφιέρωμα στην μουσική κομπανία των Καλτάκηδων με τίτλο: «Σαμιώτικο Κουαρτέτο».

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, σκηνοθέτης της Θεατρικής Ομάδας Σάμου, για την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», που ανέβηκε και στην Ικαρία με δύο παραστάσεις στον Εύδηλο καθώς και την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Επικούρειο» Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 24 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ