«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 03 Μαρτίου 2024:

 Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη στη Σάμο και τις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα με αφορμή την ετήσια εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δημοτικός σύμβουλος και τ. δήμαρχος Δήμου Δυτικής Σάμου για την εκλογή του ως αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου.

Κασμιρλής Δημήτρης – Ο τουριστικός πράκτορας, γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Νομού Σάμου για την 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι.

Στεφανής Νίκος – Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Σάμου για τα σεμινάρια απόκτησης άδειας ναυαγοσώστη.

Ζορμπαλά Τίνα – Η πρόεδρος του Συλλόγου ΔΕΠ (Διοικητικό και Ερευνητικό Προσωπικό) Πανεπιστημίου Αιγαίου για το νομοσχέδιο περί ίδρυσης ιδιωτικών, μη κρατικών Πανεπιστημίων, για το οποίο ξεκίνησε η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και ακολουθεί συζήτηση και ψήφισή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Βαλωμένος Μάριος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπάλληλων Νομού Σάμου και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Νομού Σάμου για την απεργιακή κινητοποίηση της 28ης Φεβρουαρίου.

Πανούσος Χρήστος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την 24ωρη πανελλαδική απεργία της 28ης Φεβρουαρίου και τη συνέχιση των κινητοποιήσεων του συλλόγου ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την συμμετοχή και των αγροτών στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για την ετήσια εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε με την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σάμου στους Κουμαραδαίους την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για την 1η συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής που διεξήχθη στις 28 Φεβρουαρίου και θα επαναλαμβάνεται κάθε 2 μήνες.

Κυριαζής Γιώργος – Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου, για την επιστολή του προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη στην οποία μεταφέρει τα παράπονα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην διαδικασία διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα POS.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για τις εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στον τουριστικό λιμένα Βαθέος.

Κονδύλη-Πανουράκη Μαρία – Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

Νικολάου Νανά – Η γενική γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τη μεγάλη συμμετοχή κόσμου που υπήρξε στην πορεία διαμαρτυρίας κατά την απεργία της 28ης Φεβρουαρίου που συνέπεσε με τον 1 χρόνο από το φρικτό δυστύχημα των Τεμπών όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας.

Παρασκευής Δημήτρης – Ο καθηγητής Επιδημιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τα 4 χρόνια από την ανίχνευση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στη χώρα μας, στις 26 Φεβρουαρίου 2020, και την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19.

Καπώλης Στράτος – Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου για τις νεότερες εξελίξεις, μετά τη δημοσίευση απόφασης έγκρισης προκήρυξης θέσεων ειδικευμένων ιατρών του Ε.Σ.Υ., του υφυπουργού Μάριου Θεμιστοκλέους, όπου για το Νοσοκομείο Σάμου με τις πολύ μεγάλες ελλείψεις, προβλέφθηκε μόνο μια θέση επιμελητή Β΄ Παιδιατρικής.

Στεφανής Νίκος – Το μέλος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Σάμου για το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων που απασχολεί και τους επαγγελματίες της Σάμου.

Κουμούτση Σοφία – Η πρόεδρος του Σαμιακού Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για τον 6ο Διαγωνισμό Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 03 Μαρτίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ