«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4. Αναλυτικά για την Κυριακή 25 Απριλίου 2021:

Σταμούλης Ιωάννης – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, μιλά με αφορμή το περιστατικό πυρκαγιάς στον Άγιο Δημήτριο Κοντακαιίκων το Σάββατο, 17 Απριλίου και την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου από τη Δευτέρα, 19 Απριλίου αντί της 1ης Μαΐου.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμος για την πυρκαγιά στα Κοντακαίικα.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την έναρξη των κατεδαφίσεων κτηρίων στο Βαθύ και το Κοκκάρι αφού ενεργοποιήθηκαν τα πρώτα ΠΑΕΕΚ (Πρωτόκολλα Αυτοψίας Επικίνδυνου Ετοιμόρροπου Κτηρίου).

Κομνηνάκα Μαρία – Η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ για την ενημέρωση που έλαβαν εκπρόσωποι των κομμάτων της Βουλής, την Τρίτη 13 Απριλίου, από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό και το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης.

Βακάκης Νικόλαος – Ο οινοποιός της Vakakis Wines για τη συνεργασία που ξεκίνησε με την εταιρεία «Μεταξά», τις διακρίσεις των κρασιών του και τις κινήσεις που δημιούργησαν τις σωστές βάσεις για την ανάπτυξη του οινοποιείου.

Νικολού Μανόλης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καρλοβάσου για τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή.

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Θετικές εξελίξεις όσον αφορά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε ιερούς ναούς της Σάμου από ειδικούς και ήδη 14 ναοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν, με προσοχή, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις που δημιούργησε η σεισμική δόνηση των 7 Ρίχτερ της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Πανουράκης Βασίλης – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την εξέλιξη του έργου στον παλαιό λιμένα Πυθαγορείου, το «στοίχημα» με το χρόνο περάτωσης των εργασιών και άλλα θέματα που άπτονται των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Στεφανής Νίκος – Ο κοινός διοικητής Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας μιλά για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού, που βρίσκονται σε εξέλιξη, και ήδη ξεπέρασαν τους 10.000 στα νησιά του νομού μας.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την πρόσφατη δωρεά κρεάτων και φιαλών κρασιού στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείου Σάμου.

Λιάβας Λάμπρος – Ο καθηγητής Εθνομουσικολογίας & Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας, του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που επιμελείται και παρουσιάζει, εδώ και 10 χρόνια, την εκπομπή «Το Αλάτι της Γης» στην ΕΡΤ1, για το αφιέρωμα στην παραδοσιακή μουσική της Σάμου που θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή, 25 Απριλίου στις 13:00.

Ζαχαρίου Δημήτρης – Ο εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε θέματα Μουσικής και ερευνητής Παραδοσιακής Μουσικής για τα γυρίσματα της εκπομπής «Το Αλάτι της Γης» που πραγματοποιήθηκαν στη Σάμο στις αρχές Απριλίου.

Σπιλάνης Γιάννης – Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου», καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που συζητήθηκαν οι εξελίξεις για την μελλοντική πορεία του Πανεπιστημίου μετά τις αλλαγές που φέρνει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Βρυνιώτη Βάσω – Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου για της συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σε Βαθύ και Καρλόβασι, 6 μήνες μετά τη σεισμική δόνηση των 7 Ρίχτερ στη Σάμο.

Σεϊρλής Σταμάτης – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος για τα πρώτα 13 ΠΑΕΕΚ (Πρωτόκολλα Αυτοψίας Επικίνδυνου Ετοιμόρροπου Κτηρίου) που έφτασαν ενώ συνολικά υπάρχουν 40 κτήρια για κατεδάφιση στην περιοχή.

Λογαράς Γιώργος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμπέλου για την κατάσταση στο χωριό μετά το σεισμό και την άμεση ανάγκη κατεδάφισης 2 κτηρίων που έχουν «χωρίσει» την περιοχή σε δύο μέρη.

Ευστρατίου Βάσω – Η γιατρός, επιστημονικά υπεύθυνη του Τμήματος Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Σάμου για τις πρόσφατες εθελοντικές αιμοδοσίες στους Μυτιληνιούς και στον χώρο του Νοσοκομείου.

Κολλάρος Γιώργος – Για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου (διεξήχθησαν με τηλεδιάσκεψη 2 συνεδριάσεις, 21 και 22 Απριλίου), εξηγώντας τη θέση του Δήμου στο θέμα λειτουργίας καταστημάτων εντός των εγκαταστάσεων του νέου ΚΥΤ που κατασκευάζεται στην περιοχή Ζερβού.

Χριστόφας Παναγιώτης – Ο αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας Βορείου Αιγαίου για την εισήγησή του στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο όσον αφορά το θέμα των Δασικών Χαρτών.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 25 Απριλίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ