«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024:

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για την επιστολή του προς τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκο Ταγαρά, για το Χωροταξικό της Σάμου.

Καρύδης Δημήτρης – Ο δήμαρχος Φούρνων για την μελέτη επισκευής του κρηπιδώματος επί πασσάλων στον Κεντρικό Λιμένα των Φούρνων.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για το γλυκό σαμιώτικο μοσχάτο που αναδείχθηκε ως ο «Καλύτερος Επιδόρπιος Οίνος» στον 24ο Διεθνή Διαγωνισμό «Thessaloniki Wine and Spirits Trophy».

Κόντη Έφη – Η διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου για την έκδοση του 3ου τεύχους του σχολικού περιοδικού «Μονοκοντυλιά», αποτέλεσμα αποκλειστικά των μαθητών και του Ομίλου Επιχειρηματικότητας του σχολείου που έχει αναλάβει την προώθηση και πώλησή του.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνεχή επικοινωνία με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκο Ταγαρά, για το νέο Χωροταξικό της Σάμου και την μελέτη Ανασυγκρότησης και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Σάμου, έως το 2030, που εκδόθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Μαθιουδάκης Νικόλαος – Ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου για τη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης με τον νέο γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγο Μιχαήλ Σεβδυνίδη και τις αυξανόμενες ελλείψεις σε προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για την μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών του νησιού, με αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Πυθαγόρα και στην παραλιακή οδό της πρωτεύουσας.

Κοζώνης Τάσος – Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σάμου για τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη όσον αφορά την τιμή στα γενόσημα φάρμακα και τη συμμετοχή των ασφαλισμένων σε αυτά.

Σπανός Χρήστος – Ο πλοιοκτήτης, πρόεδρος της Dodekanisos Seaways για την πρόσφατη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη για τη διασύνδεση των νησιών της Περιφέρειας.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τις αποφάσεις του οργάνου στην συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου και την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής που θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Βλασιάδης Δημήτρης – Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της υπηρεσίας Δόμησης και Αγροτικής Οδοποιίας Δήμου Ανατολικής Σάμου για την παραλαβή πυροσβεστικού οχήματος που προσέφερε ο Δήμος Ζιντελφίγκεν Γερμανίας.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επιλογή του ως προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Διονυσίου Γιώργος – Ο δημοτικός σύμβουλος, τ. αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την επιστροφή του στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την παραίτηση της δημοτικής συμβούλου Δέσποινας Κάιλα.

Καπλαντζής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. για την ετήσια εκδήλωση που συνδιοργανώνεται με την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σάμου στην οποία θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας και η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα.

Μάρκου Στέλιος – Ο σκηνοθέτης του έργου «Περιμένοντας τον Γκοντό», του Σάμιουελ Μπέκετ, που ήδη ξεκίνησε με επιτυχία τις παραστάσεις η Θεατρική Ομάδα Σάμου.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για την υπογραφή συμφωνίας του ΕΟΣΣ και της εταιρείας «Δυναμική Α.Ε.» που αναλαμβάνει την διακίνηση των κρασιών του Συνεταιρισμού από την 1η Μαρτίου 2024.

Καλομοίρης Πέτρος – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου του κόμματος όπου δημιουργήθηκαν εντάσεις και η πιθανότητα να ξαναστηθούν κάλπες για την ανάδειξη, εκ νέου, προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πνευματικάκης Γιάννης – Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Ανατολικής Σάμου για την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου όπου επιλέχθηκε ως πρόεδρός της στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Σάμου.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Δήμου Ανατολικής Σάμου για τον ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος» που θα διεξαχθεί, για 7η συνεχόμενη χρονιά, στις 31 Μαρτίου.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ