«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024:

Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος περί Γάμου και τις συναντήσεις σε Υπουργεία στην Αθήνα για τους ναούς που έχουν υποστεί βλάβες μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Κόνσολας Μάνος – Ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ., π. υφυπουργός Τουρισμού για τις παρεμβάσεις του και την άνοδο του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία κατά τη φετινή τουριστική περίοδο.

Χατζηκωνσταντής Γιάννης – Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα θέματα της συνεδρίασης του οργάνου την 5η Φεβρουαρίου.

Γεωργούδης Μιχάλης – Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ανατολικής Σάμου για τα 2 κωδωνοστάσια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου που απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις αφού έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα μετά τον ισχυρό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Αθλητικών Δραστηριοτήτων & Εγκαταστάσεων Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνάντησή του με εκπροσώπους Αθλητικών Σωματείων.

Καραμηνάς Αντώνης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς έτους 2024, ύψους 100.000 ευρώ.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τις κινητοποιήσεις των αγροτών που έχουν εξαπλωθεί σχεδόν σε όλη την Ευρώπη.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης Φεβρουαρίου και την εκλογή του ως αντιπροέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου Βαθέος «Ίδρυμα Ντάελ».

Γαϊτανής Γιώργος – Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΠΑΣΟΚ για την Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Β΄ Αθηνών, Παύλος Χρηστίδης, για τις ελλείψεις σε προσωπικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Σάμου.

Χατζηλαγός Τίμος – Ο αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης για τη διοργάνωση συναυλίας αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη σύσκεψη που προκάλεσε ο Δήμος, παρουσία του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Μάνου Λογοθέτη, όπου συζητήθηκαν θέματα εύρυθμης λειτουργίας των πυλών εισόδου της Σάμου.

Αρχοντούλης Γιάννης – Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Δήμου Ανατολικής Σάμου για την ανάληψη καθηκόντων ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και την ίδρυση Πειραματικών Λυκειακών Τάξεων.

Κουτσοδόντης Γιώργος – Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την διήμερη επίσκεψη στη Σάμο του βουλευτή Επικρατείας του κόμματος, επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Τσεσμελής Βαγγέλης – Ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντησή του στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ακτοπλοϊκής εταιρείας Dodekanisos Seaways και την τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη.

Σπανός Χρήστος – Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ακτοπλοϊκής εταιρείας Dodekanisos Seaways για την σοβαρή καθυστέρηση που έχει σημειωθεί όσον αφορά τα δρομολόγια των άγονων γραμμών με αποτέλεσμα να βρίσκεται «στον αέρα» η νέα τουριστική περίοδος αφού δεν είναι δυνατή, μέχρι στιγμής, η ανακοίνωση του προγράμματος δρομολογίων των πλοίων που θα εξυπηρετήσουν τα νησιά μας.

Ευστρατουδάκης Ανδρέας – Ο πρόεδρος της Ε.Ν.Ι.Σ. (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου) για τη νέα στάση εργασίας, αυτή τη φορά από κοινού με τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου, για τις ελλείψεις, τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος και την μη εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Σάμου (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) για τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ, μαζί με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς, στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των φοιτητών στο Καρλόβασι κατά του νομοσχεδίου που προβλέπει την ίδρυση ιδιωτικών – μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Μάρκου Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την επανεκλογή του στην πρόσφατη Εκλογική Γενική Συνέλευση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΘΑ και τη διοργάνωση της επόμενης συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που θα διεξαχθεί στην Κω.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ