«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2024:

 Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για τα χρονίζοντα και συνεχώς αυξανόμενα προβλήματα όσον αφορά στη λειτουργία του Νοσοκομείου και τη συμμετοχή του συλλόγου στην πανελλαδική πανυγειονομική απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου για τη νέα δρομολογιακή γραμμή σύνδεσης της Σάμου με την Τουρκία και την πρώτη επίσκεψη του περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη στη Σάμο, 1 και 2 Φεβρουαρίου, μετά την επανεκλογή του.

Σωτηριανού Μαρία & Ζαχαριά Ραφαέλα – Οι ψυχολόγοι για το πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης Παιδιών και Εφήβων, με δωρεάν συμμετοχή, στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου, από 2 έως 4 Φεβρουαρίου.

Κάρλας Μανώλης – Ο γιατρός, π. νομάρχης Σάμου για την έλευση των ιδιωτικών πανεπιστημίων με το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση και τη μαύρη επέτειο 45 χρόνων από το τραγικό δυστύχημα της 29ης Ιανουαρίου 1979 στους Βουρλιώτες με 15 νεκρούς συμπατριώτες μας.

Βογιατζής Δημήτρης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου για το κόψιμο του τελευταίου φοίνικα, από τους παλαιότερους της πλατείας Πυθαγόρα, την αποκατάσταση με νέο υγιές δέντρο και τα παγκάκια που αντικαταστάθηκαν με τη βοήθεια εργαζομένων του Δήμου.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος και γενικός γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Καρλόβασι.

 Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης για τις συναντήσεις εργασίας που είχε στους Δήμους Δυτικής και Ανατολικής Σάμου και την επίσκεψη του υφυπουργού, αρμόδιου για θέματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και κρατικής αρωγής Χρήστου Τριαντόπουλου, εντός Φεβρουαρίου στη Σάμο.

Ευστρατουδάκης Ανδρέας – Ο πρόεδρος της Ε.Ν.Ι.Σ. (Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου) για την 4ωρη στάση εργασίας των ιατρών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Σάμου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τα όσα συζητήθηκαν με τον βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη στη διάρκεια επίσκεψής του στο Δημαρχείο στο Καρλόβασι.

Σκούτας Γιάννης – Ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου για τον Αγιασμό του Αγίου Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΟΣΣ στο οινοποιείο στο Καρλόβασι.

Κυρίτση Αγλαΐα – Η περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων και το ψήφισμα που κατέθεσε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 31ης Ιανουαρίου.

Σιδηροφάγη Παρασκευή – Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Παιδιού και Εφήβου για το πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης Παιδιών και Εφήβων που υλοποιείται με τη δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη και διεξάγεται και στη Σάμο, μετά τη Χίο και τη Λήμνο, από 2 έως 4 Φεβρουαρίου στο Καρλόβασι.

Πανούσος Χρήστος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση που αφορά στην αξιολόγηση εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων καθώς και τις τρίωρες στάσεις εργασίας που έχει κηρύξει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος για το ζήτημα.

Βερβελάκη Κατερίνα – Η διευθύντρια του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Η Μέλισσα» για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, από κοινού με τον σύλλογο ΑμεΑ «Νίκος Μένεγας  – Ο Ίκαρος» και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη δημιουργία Κέντρου Διημέρευσης και στο Καρλόβασι.

Πρατσινάκη Νίκη – Η τοπική σύμβουλος της Κοινότητας Καρλοβάσου για τις προετοιμασίες που αφορούν στο φετινό Καρλοβασίτικο Καρναβάλι.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ