«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2023:

 Μητροπολίτης Ευσέβιος – Για την παρουσία της Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών σε όλη την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, των Θεοφανείων καθώς και για τη συνάντηση του Σεβασμιότατου με φοιτητές.

Μιαούλης Γιώργος – Ο αντιπύραρχος, αναπληρωτής διοικητής της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σάμου για τις επεμβάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε Σάμο και Ικαρία στη διάρκεια της κακοκαιρίας της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου.

Στεφανής Βασίλης – Ο αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου με αρμοδιότητα τη συνεργασία Δήμου και προέδρων ορεινών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου για τα σημεία όπου δημιουργήθηκαν ορισμένα προβλήματα από την κακοκαιρία της 7ης Ιανουαρίου και την παρέμβαση συνεργείων του Δήμου.

Νικολού Μανώλης – Ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας του Δήμου Δυτικής Σάμου για περιοχές, όπως ο Μπάλος, που η κακοκαιρία της 7ης Ιανουαρίου δημιούργησε προβλήματα για τα οποία υπήρξε άμεση παρέμβαση του Δήμου.

Κολλάρος Γιώργος – Ο νομικός, τ. πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για την αποχή των δικηγόρων με αφορμή, μεταξύ άλλων, τη θεσμοθέτηση του νέου Ποινικού Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Βαλεοντή-Δεμερτζή Αγγελική – Η πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Η Ομόνοια» για την εκδήλωση των 47ων γενεθλίων του συλλόγου και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την συμμετοχή του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου συζητήθηκε το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δημόπουλος Θεμιστοκλής – Ο συμβολαιογράφος της πόλεως Σάμου για τη λήξη αποχής των συμβολαιογράφων και τις νεότερες εξελίξεις περί χρήσης του ψηφιακού φακέλου μεταβίβασης ακινήτων που βρίσκεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Χατζηχριστοδούλου Χρήστος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή» Δήμου Ανατολικής Σάμου για το σύνολο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού του.

Πανούσος Χρήστος – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τη συμμετοχή του συλλόγου στο συλλαλητήριο φοιτητών και μαθητών στο Καρλόβασι κατά του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Δεμερτζή Πένη – Η πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Σάμου για την ίδρυση μη κρατικών – ιδιωτικών πανεπιστημίων και τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ Σάμου στο συλλαλητήριο των φοιτητών στην κεντρική πλατεία Καρλοβάσου.

Τσουβαλά Δέσποινα – Η ψυχολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» για τον απολογισμό δράσεων του 2023.

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 9 Ιανουαρίου, όπου συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν τα νησιά του νομού μας.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου, την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου.

Κάρλας Μανώλης – Ο γιατρός, π. νομάρχης Σάμου και τ. περιφερειακός σύμβουλος για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται, όσον αφορά τις αποζημιώσεις σεισμόπληκτων Σάμου, ενώ εισήλθαμε στον 4ο χρόνο μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τη συνάντηση που συγκάλεσε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου, όπου συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τον Τουρισμό.

Έλληνας Κώστας – Ο τουριστικός πράκτορας για τη διεθνή έκθεση τουρισμού της Ουτρέχτης και τα όσα αναμένουμε από την τουριστική κίνηση των Ολλανδών προς το νησί μας.

Σταμούλη Ανεζινιώ – Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας για την ολοκλήρωση δωρεάς από την Αυστραλία που αφορά στην αγορά 30 κρεβατιών νοσοκομειακού τύπου που αναβαθμίζουν περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Κατρακάζος Νίκος – Ο ναυτιλιακός πράκτορας για το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη φόρτωση ηλεκτρικών οχημάτων καθώς και υβριδικής τεχνολογίας οχημάτων στα πλοία που εξυπηρετούν τη δρομολογιακή γραμμή των νησιών μας.

Κουμούτση Σοφία – Η πρόεδρος του Σαμιακού Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για τους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Θαλής» και τη συμμετοχή τους στους μαθηματικούς διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Γιάννης Ράλλης» που θα διεξαχθούν το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου.

Ζαχαράκης Κυριάκος – Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ