«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023:

 Μουτζούρης Κωνσταντίνος – Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε τα ονόματα όσων αναλαμβάνουν χωρικοί και θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, του περιφερειακού συμβούλου που προτείνεται ως νέος πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και τους έμμισθους και άμισθους εντεταλμένους συμβούλους.

Μαυρατζώτης Ελισσαίος – Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Σάμου, μετά τη σχετική ανακοίνωση από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, που αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Μάρκου Νίκος – Ο περιφερειακός σύμβουλος, π. δήμαρχος Πυθαγορείου, που ορίσθηκε άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας για τη λειτουργία του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου και του ΚΑΑΕΚΤ (Κέντρο Ανάπτυξης, Απασχόλησης, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Τεχνολογίας) Νομού Σάμου.

Πανούσος Χρήστος – Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τα θέματα που θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα τον κλάδο με πρωταρχικό ζήτημα την αξιολόγηση εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων.

Κοτσάνη Άντα – Η μικροβιολόγος του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου για την εθελοντική αιμοδοσία και την δειγματοληψία μυελού των οστών που διοργανώθηκε τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, στους χώρους του Μουσείου Οίνου του ΕΟΣΣ από το Περιφερειακό Τμήμα Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Καββάδας Τριαντάφυλλος – Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.

Παριανός Μάνος – Ο διευθυντής της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής για τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των σπουδαστών της σχολής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Δεμερτζή Πένη – Η επανεκλεγείσα πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν το επόμενο διάστημα αφού σχεδιάζονται σημαντικές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας από την κυβέρνηση.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για τη μεγάλη δωρεά κρεάτων και οίνου στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου.

Ικαρίου Μαργαρίτα – Η marketing manager του ΕΟΣΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Σύλλογος Σάμου) για την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της 23ης Δεκεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του Μουσείου Οίνου.

Παπαγεωργίου Πάρης – Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την προετοιμασία ανάληψης καθηκόντων από τους νέους αντιδημάρχους που θα ανακοινωθούν τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου 2024.

Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής – Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την τελετή ορκωμοσίας της 23ης Δεκεμβρίου στο Γυμνάσιο Καρλοβάσου.

Μητσός Μιχάλης – Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου με αρμοδιότητα τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για την υπογραφή του έργου βελτίωσης και αποκατάστασης εσωτερικής οδοποιίας στις Κοινότητες Σαμίων και Βαθέος.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την τελετή ορκωμοσίας της 23ης Δεκεμβρίου και τη διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου.

Ζάχαρης Νίκος – Ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» για το ψήφισμα που έφερε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ής Δεκεμβρίου, όπου πέρασε ομόφωνα, για την διαφαινόμενη ιδιωτικοποίηση του νερού.

Αναγνώστου Μιχάλης – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ & Φίλων Νίκος Μένεγας «Ο Ίκαρος» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα πρέπει να επιλυθούν με τη βοήθεια και των νέων δημοτικών αρχών καθώς και της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Μεντέρη Ευαγγελία – Η εκπαιδευτικός του 2ου Γυμνασίου Σάμου που αποτελεί πλέον ένα από τα Φιλοζωικά Σχολεία της Ελλάδος.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ