Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

«Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας» στο Radio Café 102.4

Κάθε Κυριακή λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι ακούστε στο Radio Café 102.4, την εκπομπή «Ραδιοφωνική Ανασκόπηση Εβδομάδας».

Μια ενημερωτική εκπομπή που σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις και συνομιλίες που ακούστηκαν στο Radio Café 102.4 στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Μάνος Στεφανάκης. Μαζί του η δημοσιογραφική ομάδα του Radio Café 102.4.

Αναλυτικά για την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2023:

Στεφανάδης Χριστόδουλος – Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας για την επίσκεψη του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη στη Σάμο και την θλιβερή επέτειο των 3 χρόνων από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί μας στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Λυμπέρης Αλέξανδρος – Ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου για την εκδήλωση εγκαινίων της «Πυθαγορείου» Ακαδημίας Επιστημών και Αξιών στο Καρλόβασι, παρουσία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη.

Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος – Ο υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος, συντονιστής επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης για την επέκταση της απαγόρευσης χρήσης πυρός έως και την 15η Νοεμβρίου.

Σεργίου Παύλος – Ο ομότιμος καθηγητής Μουσικής του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), μαέστρος, καλλιτεχνικός διευθυντής του νεοσύστατου Ωδείου της Σάμου «Μαριάνα Σιμόνη Νίλσεν» για την έναρξη λειτουργίας του και τις δυνατότητες που δίνονται στους σπουδαστές του.

Χαρδαβέλλας Ευγένιος – Ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την πανηγυρική εκδήλωση του Ομίλου το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, με ομιλία από τον ομότιμο καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας του ΕΚΠΑ δρ. Ιωάννη Μάζη.

Παπαδάκης Κώστας – Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ για την επίσκεψή του στη Σάμο και τα όσα διαπίστωσε ο ίδιος στην ενημέρωση που έλαβε από τη διοίκηση της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής για τους μετανάστες που έχουν ξεπεράσει τους 4.000 στην περιοχή Ζερβού.

Βρυνιώτη Βάσω – Η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου για τις κινητοποιήσεις που αφορούν στην Υγεία με αποκορύφωμα την Παναιγιακή διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Υγείας στην Αθήνα τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου.

Λάφης Γιώργος – Ο πρόεδρος του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου για τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις για την Υγεία.

Μαρούπας Βαγγέλης – Ο γραμματέας του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για τη Γενική Συνέλευση στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα ζητήματα αξιολόγησης εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων για την οποία αντιτίθεται μεγάλο μέρος δασκάλων και νηπιαγωγών.

Παχυμανώλης Εμμανουήλ – Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Σάμου για τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Υγείας και τα αιτήματα του συνδέσμου.

Γκόβα Ευαγγελία – Χατζημαλής Ηλίας – Η πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής της Ειδικής Ομάδας Αλληλεγγύης για τα σεμινάρια διάσωσης που πραγματοποιήθηκαν στους Φούρνους, το τριήμερο 27, 28 και 29 Οκτωβρίου, παρουσία και του γενικού γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη.

Μάρκος Στέλιος – Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την επιτυχία της 34ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στην Ερμούπολη της Σύρου που ολοκληρώνεται την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου.

Μανδουραράκης Γιάννης – Ο πρόεδρος της Θεατρικής Ομάδας Σάμου για την εμφάνιση της Ομάδας στην 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στο ιστορικό θέατρο «Απόλλων», στην Ερμούπολη της Σύρου, που ενθουσίασε το κοινό στην κατάμεστη αίθουσα.

Γιαννακόπουλος Απόστολος – Ο εμπνευστής και δημιουργός του Φεστιβάλ Τεχνών Σάμου «Ανατολικό Άκρο» για την έναρξη και το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων.

Μάζης Ιωάννης – Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) για τα όσα διαδραματίζονται στην Μέση Ανατολή εδώ και 4 εβδομάδες στον πόλεμο Ισραήλ – Χαμάς.

Φιλιππής Σταμάτης – Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου για την μαζικότητα των κινητοποιήσεων για την Υγεία που πραγματοποιήθηκαν στις 2 Νοεμβρίου σε πολλά νησιά του Αιγαίου ενώ στη Σάμο υπήρξε συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ.

Χαλιαμάλας Τίμος – Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ελληνικού Τμήματος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» για την διετή έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η οργάνωση αναφορικά με βιαιοπραγίες κατά μεταναστών.

Χαρμπής Θεόδωρος – Ο γεωπόνος, διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου για το πρόγραμμα αναμπέλωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάθεση αιτήσεων έως και τις 20 Νοεμβρίου.

Κουμούτση Σοφία – Η πρόεδρος του Σαμιακού Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για τον 84ο Διαγωνισμό «Θαλής» στον οποίο συμμετέχει η Σάμος και η Ικαρία με εξεταστικά κέντρα σε Βαθύ, Καρλόβασι, Άγιο Κήρυκο και Εύδηλο.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε την Κυριακή 05 Νοεμβρίου λίγα λεπτά μετά τις 10:00 και μέσω διαδικτύου… ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ