Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει μετά από δύσκολες καταστάσεις

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Με λαμπρότητα η Νέα Τρίτη στο Καρλόβασι

Με λαμπρότητα η Νέα Τρίτη στο Καρλόβασι

Τήν Τρίτη τοῦ Πάσχα (ἢ Νέα Τρίτη) 7 Μαΐου ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Ἱερούργησε στήν αἲθουσα τοῦ πνευματικοῦ κέντρου τοῦ Ἱεροῦ Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ Κοιμήσεως τῆς

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει μετά από δύσκολες καταστάσεις

Ο χωρισμός είναι μια επίπονη διαδικασία που δύσκολα ξεπερνάς, ιδιαίτερα αν έχεις έντονο δεσμό με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Διάβασε παρακάτω πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει και έτσι θα ανακουφιστείς από τον πόνο του χωρισμού.

Μην σκάβεις το παρελθόν. Έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις και να συναντήσεις την πρώην σου μετά από έναν χωρισμό και δεν έχει νόημα να κοιτάς πίσω.

Ένα από τα κοινά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια όταν προσπαθούν να επιστρέψουν είναι να μιλήσουν για το παρελθόν. Πριν συνειδητοποιήσουν, καταλήγουν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον και να δημιουργούν ένα άλλο χάος στη σχέση τους.

Έτσι, είναι καλύτερο να προχωρήσετε θετικά και να μιλήσετε για το μέλλον σας και να κάνετε αμοιβαία σχέδια για να αποφύγετε τα λάθη από πριν. Μάθετε από το παρελθόν. Τα περισσότερα χωριστά ζευγάρια δυσκολεύονται να επιστρέψουν μαζί, επειδή μεταφέρουν παλιές καταστάσεις.

Μπορεί να υπάρχει θυμός, ενοχή, άγχος και απογοήτευση. Και οι δύο μπορεί να έχετε κάνει λάθη που σας οδήγησαν στο χωρισμό. Πρέπει να έχεις συνειδητοποιήσει αυτά τα λάθη όταν ήσουν μακριά από την πρώην σου.

Πώς να την ξεχάσω αν δεν τα ξαναβρούμε

Εστίασε στους προσωπικούς σου στόχους και όχι σε αυτήν. Δημιούργησε μια λίστα με αυτό που θέλεις περισσότερο στη ζωή, όπως η δουλειά των ονείρων σου η  απασχόληση με ένα καινούριο χόμπι.

Στη συνέχεια, γράψε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις αυτούς τους στόχους.

Έπειτα, χάραξε λίγο χρόνο στο πρόγραμμα σου, ώστε να μπορείς να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις αυτά τα βήματα. Σύντομα, θα προχωρήσεις στη ζωή και θα την αφήσεις πίσω την πρώην.

Εργάσου για αυτό-βελτίωση, ώστε η ζωή σου να είναι πιο ολοκληρωμένη. Όταν βρίσκεις εμμονή για κάποιον, αυτό συμβαίνει συχνά επειδή αισθάνεσαι ότι χάνεις κάτι στη ζωή σου.

Ευτυχώς, έχεις ήδη τα εργαλεία για να το διορθώσεις, επειδή είσαι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον εαυτό του. Υιοθέτησε νέες συνήθειες για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να αισθανθεί περισσότερο σαν άτομο που θέλει να είναι.

Πέρασε χρόνο με άλλα κορίτσια για να σε βοηθήσουν να δεις νέες δυνατότητες. Απλώς αναγνώρισε ότι άλλα κορίτσια είναι εκεί έξω, και το καθένα είναι υπέροχο με τον δικό της τρόπο. Αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ότι θα βρεις ένα άλλο υπέροχο κορίτσι όταν είσαι έτοιμος να αναζητήσεις ξανά την αγάπη.

Όσο και να σκέφτεσαι πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει, μην συγκρίνεις άλλα κορίτσια με  την πρώην σου γιατί θα αρχίσεις να την σκέφτεσαι ξανά. Μην βιαστείς να γνωρίσεις ξανά νέα κοπέλα γιατί χρειάζεται να περάσει χρόνος επούλωσης του χωρισμού.

Επιπλέον κατεύθυνση για το πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει

Αν ακολούθησες τα προηγούμενα βήματα και χρειάζεσαι να κάνεις το κάτι παραπάνω για το πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει είσαι στο κατάλληλο σημείο και συνέχισε να διαβάζεις.

Αν η αιτία πίσω από τον χωρισμό ήταν οι καβγάδες οι τσακωμοί και τα ψέματα, τότε μπορούν να συμβούν ξανά και να δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος χωρίς τελειωμό. Το πως θα το διαχειριστείς αυτήν την φορά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την πορεία της σχέσης.

Αν νιώθεις καλά και άνετα πίσω στην πρώην και το ίδιο αισθάνεται και αυτή, τότε μια καλή συζήτηση μεταξύ σας θα λύσει πολλές απορίες και τυχόν ενδοιασμούς που είχατε. Θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινής απέναντι της, το ίδιο και με τον εαυτό σου και να της εκφράσεις τι πραγματικά θέλεις από την σχέση σας και τι είσαι αποφασισμένος να κάνεις για αυτή.

Η επικοινωνία είναι απαραίτητη για να καταλάβετε ο ένας τον άλλον, ωστόσο η καθημερινή επικοινωνία με μηνύματα και τηλεφωνήματα κάθε ώρα μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και να ρίξει δραματικά την έλξη και το ενδιαφέρον της σχέσης. Χρειάζεται ο καθένας τον δικό του χρόνο και χώρο για να μείνει με τον εαυτό του και είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό.

Επίσης θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι τα πράγματα δεν θα είναι όπως ήταν πριν, άλλωστε δεν θα είχε και νόημα αυτό και θα βρισκόσασταν σε μία στασιμότητα μέσα στη σχέση.

Τα πράγματα αλλάζουν, οι καταστάσεις αλλάζουν, το ίδιο και εσύ. Όσα προβλήματα και εμπόδια εμφανίζονται στη σχέση σας, έχουν ένα σκοπό, να σας εξελίξουν σαν άνθρωποι.

Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, το ίδιο και η σχέση σας. Αν σκέφτεσαι πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει, πρέπει να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία και να πράξεις σωστά και ανάλογα, ώστε να μην κάνεις τα ίδια λάθη που έκανες και στο παρελθόν.

Μην ξεχάσεις να έχεις ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που έχεις και περνάς, σημασία δεν έχουν οι καταστάσεις και οι συνθήκες των γεγονότων αλλά το πώς αντιδράς σε αυτές τις συνθήκες, δηλαδή το πώς το αντιλαμβάνεσαι και το αντιμετωπίζεις.

Τέλος, καλό θα ήταν να εκφράζεις την αγάπη σου προς την σύντροφο σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα, είτε με λόγια είτε με πράξεις. Μην εκλαμβάνεις τίποτα ως δεδομένο, όταν αισθάνεσαι κάποια πράγματα για την σύντροφο σου να τα εκφράζεις εκείνη την στιγμή αυθόρμητα και αυθεντικά.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ