Πρώτη επίσημη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο για το 2024

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Μοναδική» θεατρική παράσταση από μαθητές και μαθήτριες του Πυθαγορείου ΓΕΛ Σάμου

«Μοναδική» θεατρική παράσταση από μαθητές και μαθήτριες του Πυθαγορείου ΓΕΛ Σάμου

Μια πολύ όμορφη θεατρική παράσταση παρακολουθήσαμε την Παρασκευή βράδυ (26/04), στο αμφιθέατρο του Πυθαγορείου Γενικού Λυκείου Σάμου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Πυθαγορείου ΓΕΛ

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Πρώτη επίσημη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο για το 2024

Η πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο για το 2024, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου στο λιμάνι Βαθέος. Το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Journey» δεν έδεσε στο λιμάνι, αλλά με εντολή του καπετάνιου έδεσε αρόδου στον κόλπο Βαθέος και αποβίβασε με λάντζες τους επιβάτες που ήθελαν να επισκεφτούν την πόλη, αλλά και τα αξιοθέατα του νησιού. Αυτό έγινε γιατί υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα στο λιμάνι από τη σεισμική δόνηση της 30ης Οκτωβρίου 2020. Για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου εξέδωσαν δελτία τύπου το Επιμελητήριο και ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Πρώτη επίσημη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο για το 2024

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ

Σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2024  αντιπροσωπεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου, του Επιμελητήριο Σάμου και της Δημοτικής Κοινότητας Σάμιων επισκέφτηκαν το κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Journey” , όπου προσέφεραν δώρα προς τον Πλοίαρχο κ. Άγγελο Βασιλάκο και τους Αξιωματικούς.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής έγινε αναφορά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας αλλά και  στις δυνατότητες βελτίωσης του λιμένα για ασφαλή πρόσδεση κρουαζιερόπλοιων στην προβλήτα.

Πρώτη επίσημη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο για το 2024

Τα μέλη της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν ήταν : ο κ. Γεώργιος Κυριαζής Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, ο κ. Δημήτριος Κυριαζής  μέλος Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Σάμου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων κ. Κυριάκος Ζαχαράκης, ο κ. Στέφανος Βασιλειάς Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου και ο ταξιδιωτικός πράκτορας κ. Αναστάσιος Νικολαϊδης.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 κατέπλευσε στο λιμάνι της πόλεως Σάμου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2024. Πρόκειται για το “Celestyal Journey” της εταιρίας Celestyal Cruises το οποίο μεταφέρει  1160 επιβάτες και θα παραμείνει στο νησί μας για 7 ώρες. Τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου υποδέχτηκαν οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γιώργος Κυριαζής, του Διαδημοτικού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ευάγγελος Τσεσμελής και της Κοινότητας Σαμίων κ. Κυριάκος Ζαχαράκης που τους καλωσόρισαν και τους πρόσφεραν  ορχιδέες,  ντοματίνια, ούζο και κρασί, δωρεά επιχειρήσεων του νησιού μας. Το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί ξανά το νησί μας στις 29 Οκτωβρίου 2024.

Πρώτη επίσημη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο για το 2024

«Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου στην πόλη μας σηκώνει την αυλαία της φετινής τουριστικής περιόδου. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πρόκειται για μια καλή χρονιά. Από την πλευρά του το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου εργάζεται πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα και διασφαλίσουμε ότι η υποδοχή των τουριστών σε όλα τα λιμάνια του νησιού μας θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και θα συμβάλλει στην δημιουργία μιας θετικής ταξιδιωτικής εμπειρίας. Ευχαριστούμε θερμά όσους συμβάλλουν στην προσπάθειά μας αυτή» δήλωσε ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ευάγγελος Τσεσμελής.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ