Σύλλογος Φίλων, Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «Ευ Πο» στηρίζει και συμμετέχει στις κινητοποιεις για την υγεία

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Σύλλογος Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «Ευ Πο»- Νέο Δ.Σ

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει στις 2 Νοεμβρίου 2023 στην πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση για την Υγεία που εξήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ.

Στη Σάμο ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου, φορείς και σύλλογοι μεταξύ των οποίων και ο Σύλλογός μας καλούν όλους και τα μέλη μας να δώσουν ένα ηχηρό παρόν στη συγκέντρωση της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου στην Πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου στις 18:00.

Θεωρούμε δίκαια τα αιτήματα που αφορούν στην Υγεία όλων μας και των Καρκινοπαθών ιδιαιτέρως, αναδεικνύοντας ως σημαντικότερα την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση όλων των δομών Υγείας στο νομό της Σάμου.

Η υγεία είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας και απαιτούμε την πρόσβαση σε αυτή με προληπτικές εξετάσεις και θεραπείες που να γίνονται στη Σάμο ώστε να μην απαιτείται η μετάβαση σε άλλα αστικά κέντρα.

Είμαστε δίπλα στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι υγειονομικοί ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον δικό μας αγώνα ζωής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ