Πρωταθλητής στις Κορασίδες του μπάσκετ ο Ίκαρος

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Πρωταθλητής στις Κορασίδες του μπάσκετ ο Ίκαρος

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Final – 4 πρωταθλήματος Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7-8 Απριλίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Πλην όμως στην πραγματικότητα ήταν Final – 3 διότι η ομάδα του ΠΜΑΣ ΚΟΥΡΟΣ δεν προσήλθε ν’ αγωνισθεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Δύο μέρες στην Ικαρία, όπου νικητής βγήκε το μπάσκετ και ειδικά το γυναικείο μπάσκετ, όπου χρειάζεται την αμέριστη προσοχή και στήριξη απ’ όλους τους εμπλεκομένους για την περαιτέρω ανάπτυξή του, γιατί απλά υπάρχουν οι δυνατότητες βελτίωσής του.

Δύο μέρες στην Ικαρία έβλεπες μόνο χαρούμενα πρόσωπα, φιλάθλους να γεμίζουν το κλειστό γυμναστήριο και την προσπάθεια απ’ όλες τις συμμετέχουσες για την κατάκτηση της νίκης, που όπως περισσότερο για τους παρευρισκομένους ήταν η συμμετοχή, παρά η κατάκτηση της τελικής θέσης.

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι την 1η θέση κατέκτησε ο ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ, τη 2η θέση ο ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» και την 3η θέση ο ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Η Τοπική Επιτροπή Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ, που με τη νεοσύστατο τμήμα παγκορασίδων προσφέρθηκε να δώσει φιλικό αγώνα με τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και του επιδόθηκαν (τιμής ένεκεν) χάλκινα μετάλλια για τη συμμετοχή των αθλητριών του.

Πρωταθλητής στις Κορασίδες του μπάσκετ ο Ίκαρος

Εκτός όμως από το αθλητικό θέαμα, είχαμε και χορευτικό θέαμα.

Η Τοπική Επιτροπή Σάμου ΕΟΚ ευχαριστεί την σχολή χορού «ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ» και τη δασκάλα κ. Βάσω Μαυρογιώργη όπως επίσης και τις 9 κοπέλες που συμμετείχαν στο χορευτικό σχήμα, που παρουσίασε μοντέρνους χορούς, αποσπώντα το ζεστό χειροκρότημα από τους θεατές.

Πριν τον τελικό αγώνα των κορασίδων, ο ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ τίμησε τον κ. Κώστα Πετρή και τον Πατέρα Στέλιο Πούλο, πρώην παράγοντες της ομάδας του Ικάρου, ενώ την απονομή έκανε ο κ. Παναγιώτης Τσαρνάς  εκ’ μέρους του ΔΣ της Ικαριακής ομάδας.

Πρωταθλητής στις Κορασίδες του μπάσκετ ο ΊκαροςΗ Τοπική Επιτροπή Σάμου ΕΟΚ ευχαριστεί θερμά όλες και όλες όσους βοήθησαν στη διοργάνωση των αγώνων, τα μέλη Γραμματειών των αγώνων, γιατρούς, αλλά και το ΕΚΑΒ Ικαρίας για την συνεχή παρουσία στους 4 αγώνες.

Τις απονομές έκαναν οι εξής:

Στην ομάδας ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ η κα Βάσω Μαυρογιώργη

Στην 3η ομάδα ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ και μέλος της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ κ. Παντελής Στέφος

Στην 2η ομάδα ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» η κ. Ανεζινιώ Σταμούλη Αναπληρώτρια Διοικήτρια Νοσοκομείου Ικαρίας

Στην 1η ομάδα ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ικαρίας κ. Νίκος Καλαμάρας.

Επίσης οι αθλήτριες του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ και από τμήματα Κορασίδων – Νεανίδων – Γυναικών έδωσαν αναμνηστικά δώρα στον προπονητή τους κ. Νίκο Μαρκάκη.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι στο τέλος των απονομών έγινε κάτι που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Με front line τις αθλήτριες του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ, ακολούθησαν χοροί σε νησιώτικα τραγούδια και συμμετοχή από το σύνολο των αθλητριών των υπολοίπων ομάδων.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Για την ιστορία:

FINAL – 4 Κορασίδων ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» – ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: 29-20

Τα δεκάλεπτα: 06-04, 06-14, 12-06, 05-06

ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» (ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ): ΜΑΡΑΠΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 5, ΓΕΝΝΙΑΣ, ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ 10, ΤΣΙΑΜΠΙΚΑΝΗ 2, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 12.

ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΛΑΔΑΣ): ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗ, ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, ΚΑΣΣΩΤΑΚΗ 2, ΒΛΑΧΟΥ, ΜΟΥΛΙΤΑ 1, ΦΡΑΓΚΟΥ 3, ΑΝΤΑΡΑΚΗ, ΠΑΥΛΟΥ 14.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΞΕΝΑΚΗΣ – ΠΟΘΑΣ

Πρωταθλητής στις Κορασίδες του μπάσκετ ο Ίκαρος

FINAL – 4 Κορασίδων ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ – ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ»: 36-30

Τα δεκάλεπτα: 16-03, 06-06, 11-08, 03-13

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ, ΡΑΠΤΗ 6, ΜΕΡΑΪ 13 (1), ΚΑΤΣΑΦΑΡΟΥ, ΤΣΑΡΝΑ 5, ΛΟΥΚΑ 8, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, ΠΑΠΑΛΑ 4.

ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» (ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ): ΜΑΡΑΠΑ 4 , ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2, ΓΕΝΝΙΑ, ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ 18 (1), ΤΣΙΑΜΠΙΚΑΝΗ 4, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΟΘΑΣ – ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

 

samosbasket.gr

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ