Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Μυτιληνιούς

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου λόγω της «Λευκής Νύχτας»

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 38/2024 από 06-02-2024 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, αύριο (07-02-2024) και κατά τις ώρες από 08:30 έως 12:00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της επαρχιακής οδού Βαθέος – Χώρας στην περιοχή των Μυτιληνιών στη Σάμο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βαθύ (στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου Μυτιληνιών και για εκατόν πενήντα (150) μέτρα περίπου), λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στην προαναφερόμενη οδό, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ