Προβάδισμα η Βίρτους Μπολόνια, υψηλό σκορ στο Μάντσεστερ

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Eurobasket και Πρέμιερ Λιγκ με αποδόσεις υπερδιπλασιασμού!

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την Ευρωλίγκα και το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι. Η ιταλική ομάδα έχει δύο σερί εντός έδρας ήττες και απεύχεται να γίνουν τρεις. Προς τα αριστερά το ποντάρισμα… Όσον αφορά στις ποδοσφαιρικές επιλογές, περιμένουμε γκολ στη δυνατή εξ αναβολής μονομαχία της Πρέμιερ Λιγκ.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη stoiximan σε μία σελίδα!

  1. Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός (21:30)

Στην Ιταλία δοκιμάζεται ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, μιας και κοντράρεται με τη Βίρτους Μπολόνια. Την περασμένη Τρίτη ηττήθηκε εντός από τη Φενέρμπαχτσε (88-94), αλλά την Παρασκευή κέρδισε οριακά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (88-86). Έχει 7-12 απολογισμό έως τώρα στη διοργάνωση. Η Μπολόνια (8-11 ρεκόρ) δεν τα κατάφερε κόντρα σε Ολυμπιακό (83-85) και Ζαλγκίρις (77-87). Γενικότερα έχει σκαμπανεβάσματα, αν και εντός έδρας παίρνει ώθηση από τους οπαδούς της.

➥ Η ιταλική ομάδα δεν θα αφήσει να τριτώσει το… κακό, εφικτό να δούμε και υψηλό σκορ. Άρα η επιλογή μας είναι το «1 & Over 149.5» στο 1.88.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ