Παρουσίαση Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Παρουσίαση Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο»

Με το σύνθημα «Για μια αυτοδιοίκηση που εξελίσσεται με σταθερότητα και σεβασμό», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/09), στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου, η παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο», με υποψήφιο Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου τον Γιώργο Στάντζο.

Παρουσίαση Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο»

Ο κ. Στάντζος στον εισαγωγικό του λόγο ανάφερε:

«Το κομμάτι γνώσης που κουβαλά ο καθένας μας από τον χώρο του, τον τομέα της δουλειάς του, τα προβλήματα που βιώνει, παράγοντας περισσότερης γνώσης και ετοιμότητα παρέμβασης σε τομείς που πάσχουν. Όλοι εμείς, που ζητάμε τη στήριξη σας, έχουμε ως στοίχημα την ομόνοια, τη σύμπνοια, τη συμπόρευση και το σεβασμό στη διαφορετικότητα της άποψης, για αυτό και η «ΑΝΑ.Σ.Α» πολλαπλασιάστηκε και μεγάλωσε.

Αντίπαλος μας, η αδιαλλαξία, η εμμονή στο παρελθόν, η μη αναγνώριση και διόρθωση λαθών, η πολιτική αμνησία. Είμαστε αποφασισμένοι, την προεκλογική περίοδο, να διατηρήσουμε με όποιο κόστος, τις αποστάσεις μας από τον λαϊκισμό και να σεβαστούμε τη διαφορετική άποψη. Επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε τις δικές μας προτάσεις και όχι να απευθύνουμε κατηγορώ στις απόψεις των άλλων. Αυτή θα είναι η βασική γραμμή πλεύσης μας και μετά τις εκλογές».

Παρουσίαση Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο»

Το στρατηγικό πλάνο που παρουσίασε ο κ. Στάντζος, αφορά την διαχείριση κρίσεων, η «Έξυπνη πόλη», ο τουρισμός, τον χωροταξικό σχεδιασμό, τη διευκόλυνση του δημότη, τις αστικές αναπλάσεις, η πρόνοια και η κοινωνική πολιτική.

Όσον αφορά το παλιό ΚΥΤ και την αξιοποίησή του, πρόταση για τη δημιουργία – μετά από διαβούλευση – Σχολής Διαχείρισης Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών και κρίσεων, καθώς και στρατηγείο Πολιτικής Προστασίας που θα φιλοξενήσει τις υπηρεσίες Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, όπως την ίδρυση και λειτουργία στο νησί του Εθελοντισμού Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Παρουσίαση Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο»

Ο κ. Γιώργος Στάντζος ανακοίνωσε το Smart Samos που φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τεχνολογικά το νησί μας στους τομείς του Τουρισμού της Πολιτικής Προστασίας και της Περιβαλλοντικής Αναβάθμισης. Προσπάθεια η Σάμος να ενωθεί με τον Υμηττό και με τη μεγάλη επένδυση του Δήμου Ελληνικού.

Τη σκυτάλη πήραν νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού όπου παρουσίασαν τους παρακάτω Άξονες:

Η κ. Φ. Σαχίνογλου παρουσίασε:1. Κοινωνία – Κοινωνική Πολιτική Πρόνοια και 2. Αστικός χώρος – Καθημερινότητα Περιβάλλον, ο κ. Π. Μούτσος για την Ευζωϊα των Ζώων συντροφιάς, η κ. Δ. Μαλαγάρη τον Άξονα Ψηφιακός Δήμος, η κ. Β. Τσικριτέα  τον άξονα, Πολιτισμός Τουρισμός Αθλητισμός και ο κ. Κ. Παναγιωτόπουλος τον Άξονα της Πολιτικής Προστασίας.

Παρουσίαση Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο»

«Στο νησί της Σάμου, η μεγάλη υπόθεση αλλαγής της ταυτότητας της πόλης μας περνάει ήδη μέσα από μια σειρά έργων σε όλους τους άξονες. Έργα ανάπλασης, έργα υποδομών και αστικής αναζωογόνησης, δράσεις εξωστρέφειας, έργα ανάδειξης του πολιτισμού μας.

Στην πόλη μας το προσωπικό του Δήμου, μαζί με το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους έδιναν κάθε μέρα τη μάχη των τετραγωνικών».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ