Πάρης Παπαγεωργίου: «Πρώτιστο μέλημα παραμένει η θωράκιση του νησιού μας και το πάγιο αίτημα για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου ο κ. Γιάννης Χατζηκωνσταντής. Ποιοι εκλέχθηκαν στη Δημοτική Επιτροπή

Με αφορμή την πρόθεση μεταφοράς της έδρας του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος από τη Σάμο στην Κρήτη, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου δήλωσε τα εξής:

«Η θωράκιση του νησιού μας από τον κίνδυνο πυρκαγιάς αποτελεί πρώτιστο και κυρίαρχο μέλημα  του Δήμου Ανατολικής Σάμου αλλά και όλων των αρμόδιων αρχών και επίσης των πολιτών του τόπου.

Η αναμέτρηση του νησιού μας με τεράστιες φυσικές καταστροφές τα τελευταία χρόνια επιβάλλει την συνεχή ενίσχυσή του  με δομές, προσωπικό και τα αναγκαία μέσα.

Η απομάκρυνση της έδρας όπως προβλέπεται σε σχετική τροπολογία δεν μας βρίσκει σύμφωνους και ευελπιστούμε ότι δεν θα επηρεάσει τόσο τον επιχειρησιακό σχεδιασμό όσο και την ταχύτητα αποτελεσματικής παρέμβασης σε συμβάντα.

Σε κάθε περίπτωση πρώτιστο μέλημα παραμένει η θωράκιση του νησιού μας και το πάγιο αίτημα για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ