Οι υποψήφιοι της Κοινότητας Σαμίων με την ΑΝΑ.Σ.Α. πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Οι υποψήφιοι της Κοινότητας Σαμίων με την ΑΝΑ.Σ.Α. πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»

Με σχεδιασμό και όραμα φεύγουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω την απαισιοδοξία και δομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2023  οι υποψήφιοι της Τοπικής μας Κοινότητας  Σαμίων επισκέφθηκαν  το Κέντρο Διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας ΑΜΕΑ << Η ΜΕΛΙΣΣΑ>> που έχει αποστολή την προώθηση της κοινωνικής προστασίας, κοινωνικής ενσωμάτωσης και απασχόλησης των ατόμων με αναπηρίες.

Οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της Κοινότητας ενημέρωσαν τον Σύλλογο για τα έργα που ολοκληρώθηκαν και είναι σε εξέλιξη, αλλά κυρίως για το πρόγραμμα της νέας πενταετίας το οποίο προσανατολίζεται στον Άνθρωπο και στις ανάγκες του, δίνοντας προτεραιότητα σε ομάδες πληθυσμού που γνωρίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την κακοποίηση.

Στη συνέχεια  ο Πρόεδρος του Συλλόγου , η Διευθύντρια, οι εργαζόμενοι  και τα παιδιά, έκαναν λεπτομερής ενημέρωση για τη φιλοξενία των παιδιών σε κοιτώνες, για τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου, με  στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τη δημιουργία νέων συνθηκών, την κοινωνική ενσωμάτωση τους , μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού και υλοποίησης αποτελεσματικών δράσεων.

Οι υποψήφιοι της Κοινότητας , δεσμεύτηκαν για περαιτέρω συνεργασία εξηγώντας ότι μέσω του προγράμματος της ΑΝΑ.Σ.Α προτάσσονται ρεαλιστικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα με έναν Δήμο αρωγό, σε κάθε ουσιαστική αναπτυξιακή προσπάθεια που θα επικεντρώνεται στον Άνθρωπο, στην Οικογένεια και τις Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ