Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ: Ελπίζουμε ότι θα συνετιστεί η κυβέρνηση και στο μέλλον

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Μεγάλη δωρεά στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Μεγάλη δωρεά στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Τη Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με εκπρόσωπο τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Μαυρατζώτη, πραγματοποίησε μια πολύ σημαντική δωρεά προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ: Δύσκολη κατάσταση – Τεράστιες ευθύνες

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης και η επιστημονική του ομάδα, η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόταση του πρόεδρου  της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  Αλέξη Τσίπρα για το φλέγον ζήτημα της σεισμόπληκτης  Σάμου, όσο αφορά την ειδική μεταχείριση που χρειάζεται αυτή τη στιγμή στο χειρισμό της πανδημίας και όχι μόνο.

Εάν η κυβέρνηση είχε υιοθετήσει τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία, για την Πανδημία δεν θα είχαμε φτάσει σήμερα  στο χείλος του γκρεμού.

Ελπίζουμε ότι θα συνετιστεί η κυβέρνηση και στο μέλλον και θα πράξει το ίδιο και για τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα που απασχολούν την ελληνική και σαμιακή κοινωνία και θα υιοθετήσει τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, οι οποίες είναι πολλές και συγκεκριμένες.

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ

6/11/2020

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ