Νοσοκομειακοί Ιατροί Σάμου: «Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση του Νοσοκομείου και εάν δεν λυθούν άμεσα τα προβλήματα θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Σταμάτης Φιλιππής: «Το Νοσοκομείο της Σάμου είναι κάτω από τα όρια ασφαλείας, σε όλα τα τμήματά του»

Επιστολή απέστειλε η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου προς τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, το Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και άλλους φορείς, αλλά και στον Εισαγγελέα Σάμου

Η Ένωση αντιδρά και δεν συναινεί στην εφημερία τομέα κάτι που αποτελεί αντιποίηση ειδικότητας, ενώ όπως αναφέρουν οι γιατροί μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με δικαστικές προσφυγές και εγκυμονεί κινδύνους για τους ασθενείς και υποβαθμίζει την δημόσια Υγεία. Προειδοποιούν δε ότι «Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση του Νοσοκομείου και εάν δεν λυθούν άμεσα τα προβλήματα θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες». Αναλυτικά η επιστολή:

«O ΕΝΙΣ του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου συνήλθε σε γενική συνέλευση, κατόπιν προφορικής εισήγησης από την Διοικήτρια και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας για εφημερία τομέα στο ΤΕΠ κατά τις ημέρες που δεν έχει Ιατρό.

Φτάνει πια!

Δεν συναινούμε στην εφημερία τομέα, αποτελεί αντιποίηση ειδικότητας, οι γιατροί μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με δικαστικές προσφυγές και εγκυμονεί κινδύνους για τους ασθενείς και υποβαθμίζει την δημόσια Υγεία.

Το ήδη εντατικοποιημένο πρόγραμμα εφημέρευσης και η εξάντληση του λιγοστού Ιατρικού προσωπικού το έχει φτάσει στα όρια του και σαν ανταμοιβή των υπερπροσπαθειών μας δεχόμαστε ενίοτε και απειλές.

Τα προβλήματα έχουν κοινοποιηθεί επανειλημμένως στους αρμοδίους (Διοικήτρια, Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας και 2η ΥΠΕ) και δεν έχει δοθεί καμία λύση μέχρι τώρα.

Αντιθέτως με τις ενέργειες τους θα οδηγήσουν και άλλους Ιατρούς σε παραίτηση.

Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση του Νοσοκομείου και εάν δεν λυθούν άμεσα τα προβλήματα θα προχωρήσουμε σε περεταίρω ενέργειες.

O Πρόεδρος του ΕΝΙΣ

Η Γραμματέας

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ