Μουσική Παρέα Σάμου: «Τα σκούρα μάτια π’ αγαπώ – σαν δυο σταξιές από μελάνι»»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάμο

Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:30 Προαύλιος χώρος 1ου & 2ου Γυμνασίου – Βαθύ Σάμου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες

Μουσική Παρέα Σάμου: «Τα σκούρα μάτια π’ αγαπώ - σαν δυο σταξιές από μελάνι»»

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μουσική Παρέα Σάμου (ΜΟΥ.ΠΑ.ΣΑ) το Σάββατο βράδυ (13/04) στο αμφιθέατρο του

Γενικού Λυκείου Σάμου.  Η μουσική παράσταση «Σταξιές από μελάνι» ήταν ένα αφιέρωμα σε σημαντικούς Έλληνες στιχουργούς.

Όσοι βρέθηκαν στο αμφιθέατρο είχαν την ευκαιρία για δύο ώρες περίπου, να θυμηθούν αξέχαστα Ελληνικά τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και όλοι σαν μια παρέα, να τραγουδούν μαζί με τα μέλη της Μουσικής Παρέας Σάμου.

Ο τίτλος της συναυλίας ήταν «δανεικός» από τον στίχο του Λευτέρη Παπαδόπουλου (Τα σκούρα μάτια π’ αγαπώ – σαν δυο σταξιές από μελάνι».

Μουσική Παρέα Σάμου: «Τα σκούρα μάτια π’ αγαπώ - σαν δυο σταξιές από μελάνι»»

27 τραγούδια που το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο, αναδεικνύοντας την ποιότητα της Ελληνικής μουσικής και το αστείρευτο ταλέντο των στιχουργών.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη συναυλία θα επαναληφθεί την Κυριακή (14/04) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Καρλοβάσου στις 20:30.

Αναμφίβολα ήταν μια μουσική παράσταση με παλιά Ελληνικά τραγούδια που αναβίωσε τη μαγεία του παρελθόντος, μεταφέροντάς μας σε μια εποχή γεμάτη νοσταλγία και συναισθηματική φόρτιση. Μέσα από τις μελωδίες και τους στίχους, ανακαλύψαμε την ουσία της ανθρώπινης εμπειρίας και συνδεθήκαμε με διαφορετικές εποχές και γενιές. Αυτή η μοναδική εμπειρία αποτελεί μια υπέροχη υπενθύμιση ότι η μουσική είναι ένα πανίσχυρο μέσο που μας ενώνει μέσα από τον χρόνο και τον πολιτισμό.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ