Μιχάλης Μητσός: «Θέλουμε την επόμενη μέρα να είμαστε στη δημοτική αρχή, για να ολοκληρώσουμε αυτό το οποίο έχουμε μέσα στο μυαλό μας σαν όραμα» (Ηχητικό)

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Μιχάλης Μητσός εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. «Η πιο δύσκολη μέρα ήταν αυτή του σεισμού»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε στο στούντιο, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου και υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό «ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο», κ. Μιχάλης Μητσός, αναφορικά με τα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη στο δήμο, αλλά και τις αντιπαραθέσεις με του υποψήφιους συνδυασμούς.

«Μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το έχω ακούσει πολλές φορές, από πολλούς υποψηφίους, αυτό το τίποτα. Ξέραμε πάρα πολύ καλά, από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η «ΑΝΑ.Σ.Α.» το 2019, το τι θα παραλαμβάναμε αν οι συμπολίτες, μας δώσουν την ευκαιρία να διοικήσουμε τον δήμο, τα προβλήματα τα οποία θα βρίσκαμε από την πρώτη στιγμή. Δε μηδενίσαμε ποτέ κανένα έργο και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, ό,τι βρήκαμε από τον ενιαίο δήμο Σάμου».

Το 2019 πραγματοποιήθηκε η διάσπαση των δήμων, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη οργάνωση και το πρώτο διάστημα ήταν οργανωτικό, με υποχρέωση ο δήμος Αν. Σάμου, να συνεχίσει όλα τα έργα για τα οποία υπήρχε χρηματοδότηση και για το Δήμο Δυτικής Σάμου. Στο μεταξύ υπήρξε ο covid-19, και έγινε παύση έργων, μετά έγινε ο σεισμός, αλλά έγιναν προσπάθειες συνέχισης των έργων.

Σημαντικά έργα, η τηλεμετρία, που αφορά την ύδρευση και το πόσο νερό υπάρχει στις δεξαμενές. Παράλληλα, προχωρούν μεγάλα και σημαντικά έργα, δίνονται λύσεις, σε διάφορους τομείς, στα οποία θα φανούν μεγάλες αλλαγές.

Η αγροτική οδοποιία, με προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ, με ασφαλτοστρώσεις και βελτιώσεις, ενώ όπως τόνισε ο κ. Μητσός κάποια σημεία αποκλείστηκαν από την Δασική Υπηρεσία, όπως ένα τμήμα στους Βουρλιώτες.

Έχει ξεκινήσει επίσης η αλλαγή φωτισμού με led, έργο σημαντικό για την ασφάλεια, την οικονομία του ηλεκτρικού ρεύματος και την ποιότητα του φωτισμού.

Μιχάλης Μητσός: «Θέλουμε την επόμενη μέρα να είμαστε στη δημοτική αρχή, για να ολοκληρώσουμε αυτό το οποίο έχουμε μέσα στο μυαλό μας σαν όραμα» (Ηχητικό)

Για την πόλη της Σάμου, τελείωσε ο διαγωνισμός και υπάρχει ήδη προσωρινός ανάδοχος για κομμάτια ασφαλτόστρωσης, τσιμεντόστρωσης και πλακόστρωσης, σε διάφορα σημεία της πόλης και στο Άνω Βαθύ.

Όπως είπε ο κ. Μητσός, ξεκίνησε το συμπληρωματικό έργο του βιολογικού, 29 Σεπτεμβρίου 2023, κάτω από σχόλια ότι όλα γίνονται προεκλογικά, όμως όπως τόνισε ο κ.Μητσός, αν κάποιοι δεν ήθελαν να γίνουν έργα επειδή γίνονται εκλογές, θα μπορούσαν να το είχαν θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Αν με τέτοια μυαλά, θέλουν να διοικήσουν το δήμο την επόμενη μέρα, λυπάμαι αλλά ο δήμος δεν θα έχει το μέλλον, που πρέπει να έχει. Αν με τέτοια μυαλά πιστεύουν ότι εμείς όλα τα έργα τα φτάσαμε την τελευταία στιγμή, για να τα δουλέψουμε, νομίζω ότι είναι εκτός πραγματικότητας και ο κόσμος θα τους κρίνει».

Ο κ. Μητσός αναφέρθηκε επίσης στον τομέα της καθαριότητας, στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος, αλλά και στο γεγονός ότι η Τεχνική Υπηρεσία Σάμου, εργαζόταν και κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Για τα όνειρα και τους στόχους, εφόσον αναλάβει εκ νέου ο συνδυασμός το δήμο Ανατολικής Σάμου, ο κ. Μητσός είπε:

«Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, αυτό το οποίο κάνουμε το αγαπάμε πάρα πολύ. Έχουμε 4 χρόνια καταθέσει ψυχή και σώμα για το δήμο, όχι γιατί μας είπε κάποιος να το κάνουμε με το ζόρι, αλλά γιατί το θέλουμε και θέλουμε και εμείς την επόμενη μέρα να είμαστε στη δημοτική αρχή, για να ολοκληρώσουμε αυτό το οποίο έχουμε μέσα στο μυαλό μας σαν όραμα».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ