Με επιτυχία τα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ» στο Μαλαγάρι Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Με επιτυχία τα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ» στο Μαλαγάρι Σάμου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στην περιοχή «Μαλαγάρι» στην πόλη της Σάμου, στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν από κοινού η Κοινότητα Σαμίων, ο Σύλλογος Φίλων Μαλαγαρίου και ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου.

Με τη συνοδεία των μουσικών Νίκου Παπανικολάου και Μανώλη Ετοίμου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε παρέες, να χορέψουν και να απολαύσουν τα νηστίσιμα εδέσματα, που πρόσφεραν οι διοργανωτές, αλλά και οι χορηγοί της εκδήλωσης και να γευτούν Σαμιώτικο κρασί και ούζο.

Με επιτυχία τα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ» στο Μαλαγάρι Σάμου

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων, κ. Κυριάκος Ζαχαράκης, ανέφερε στο SamosToday, «Καλή Σαρακοστή, σήμερα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Ήταν μια πρωτοβουλία, που πήραμε ως Κοινότητα Σαμίων, σε συνεργασία με τους Φίλους Μαλαγαρίου και το Ναυτικό Όμιλο Σάμου, γιατί τόσα χρόνια στην πόλη της Σάμου την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας δεν υπήρχε κάποια αντίστοιχη εκδήλωση. Επομένως, αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς μας, οι οποίοι μας βοήθησαν και μας προσέφεραν όλα τα Σαρακοστιανά εδέσματα, που έχουμε και δίνουμε στον κόσμο.

Ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση και μακάρι να γίνει θεσμός, ώστε να διοργανώνεται κάθε χρόνο και ο κόσμος και η πόλη της Σάμου να έχει ένα μέρος όπως είναι αυτή η περιοχή του Μαλαγαρίου, που ενδείκνυται για την σημερινή ημέρα, ώστε να έρχεται να διασκεδάζουμε όλοι μαζί».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος προηγουμένως είχε επισκεφτεί το Ηραίον και τους Μυτιληνιούς για τα κούλουμα που διοργανώθηκαν εκεί.

Με επιτυχία τα «ΚΟΥΛΟΥΜΑ» στο Μαλαγάρι Σάμου

Στην παραλία και στο λιμάνι Μαλαγαρίου, υπήρξαν και επιτυχημένες προσπάθειες στο πέταγμα του χαρταετού, καθώς ο νοτιάς που έπνεε βοήθησε ώστε να χαρούν μικροί και μεγάλοι.

Καλή Σαρακοστή!

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ