Μαρία Βακιντή: «Για το Δήμο μας έχουμε γνώση των προβλημάτων, δυνατότητες, σχέδιο για την επίλυσή τους και διάθεση για δουλειά» (Ηχητικό)

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

topika nea single

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Προοπτική» με επικεφαλής τον Πάρη Παπαγεωργίου, η γιατρός κ. Μαρία Βακιντή.

Ένα από τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν στο νησί, είναι τα προβλήματα στον τομέα της υγείας, για τα οποία, όπως είπε η κ. Βακιντή, ένα Δήμος μπορεί να βοηθήσει ως ένα βαθμό.

«Εκεί, που μπορούμε να επέμβουμε, είναι στο κομμάτι των αγροτικών ιατρείων του νησιού μας, τα οποία ανήκουν στο Κέντρο Υγείας και έχει άμεση σχέση με το Δήμο. Ο στόχος μας, όσον αφορά τη δημόσια υγεία, είναι να προσπαθήσουμε να επανδρώσουμε τα αγροτικά ιατρεία με μόνιμο προσωπικό, με αγροτικούς ιατρούς, αν και δε βρίσκουμε εύκολα, αλλά τουλάχιστον να υπάρχει σε κομβικά σημεία ένας γενικός ιατρός, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί σε μόνιμη βάση και δε θα μετακινείται να κάνει εφημερίες, είτε στο Κέντρο Υγείας, είτε στο Νοσοκομείο, διότι έτσι χάνουν την εξέταση μετά, στα χωριά τα οποία υπάρχει μόνο ένα εξεταστήριο».

Μαρία Βακιντή: «Για το Δήμο μας έχουμε γνώση των προβλημάτων, δυνατότητες, σχέδιο για την επίλυσή τους και διάθεση για δουλειά» (Ηχητικό)

Ως προς την επιλογή της, να βρεθεί στο πλευρό του Πάρη Παπαγεωργίου, ως υποψήφια, η κ. Βακιντή είπε:

«Οι πολίτες με αυτά που έχουν βιώσει, έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στη Δημοτική αρχή. Δεν είναι εύκολο να πιστέψουν στην ελπίδα ότι θα γίνει κάτι καλύτερο. Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά, προερχόμαστε στην πλειονότητά μας από την ελεύθερη οικονομία και αγορά. Είμαστε άνθρωποι εργαζόμενοι και ενεργοί πολίτες. Η πλειονότητα διαμένουμε εδώ στο νησί μας πάρα πολλά χρόνια. Ξέρουμε ότι το νησί μας έχει βιώσει και ειδικά ο Δήμος μας μια στασιμότητα, αυτή την τελευταία δεκαετία θα έλεγα και η επερχόμενη δημοτική αρχή συνεχίζει αυτή την κατάσταση. Η απόφαση για εμένα προσωπικά αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας είναι συνειδητή και έχει στόχο σκληρή δουλειά και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα».

Όπως τόνισε η κ. Βακιντή, θεωρεί ότι ο κόσμος θα επιλέξει την παράταξή τους, γιατί έχουν γνώση των προβλημάτων, δυνατότητες, σχέδιο για την επίλυση και διάθεση για δουλειά αλλά κυρίως δεν υπόσχονται θαύματα.

«Να ψηφίσουν με σύνεση, να καθίσουν να δουν ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να εργαστούν και που μπορούν να αξιοποιήσουν και να διεκδικήσουν πόρους, ώστε να λύσουν τα προβλήματα αυτού του τόπου και να μας δώσουν την ψήφο τους, γιατί υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ