Μανώλης Κυπραίος: Ξεκινούν από την Παρασκευή (05/04) οι αφίξεις των Τουρκικών πλοιαρίων

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Μανώλης Κυπραίος: Ξεκινούν από την Παρασκευή (05/04) οι αφίξεις των Τουρκικών πλοιαρίων

Αναμένονται από την Παρασκευή (05/04) τα πρώτα Τουρκικά πλοιάρια που θα μας συνδέουν με τα παράλια της γείτονας χώρας, ενώ μεγάλη αναμένεται και η κίνηση των Τούρκων επισκεπτών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο θέμα αναφέρθηκε ο ναυτιλιακός και τουριστικός πράκτορας κ. Μανώλης Κυπραίος, μιλώντας στο Radio Café 102,4 και στην εκπομπή του Μάνου Στεφανάκη «Ημερολόγιο Ερτζιανών». Συγκεκριμένα:

«Σήμερα Πέμπτη (04/04) είχαμε μια συνάντηση με τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιμένα Βαθέος για να μπορέσουμε να βρούμε το βηματισμό μας, να βρούμε με ποιόν τρόπο θα διευκολύνουμε τους επισκέπτες μας που θα έρθουν από την απέναντι χώρα.

Στον λιμένα Σάμου έχουν γίνει πολλές εργασίες, αν με ρωτούσατε ένα μήνα πριν θα σας έλεγα ότι είμαι εντελώς απογοητευμένος, αλλά μέχρι και σήμερα έχει αλλάξει η όψη, έχουν γίνει παρεμβάσεις. Έχει γίνει επέκταση του κλωβού, που ήταν μέσα στο χώρο του ελέγχου διαβατηρίων και οι θέσεις εργασίας από 4 έχουν γίνει 6. Έχει τοποθετηθεί σκίαστρο που μπορεί να υποδεχθεί από 150-200 άτομα.

Θα μπορούσα χαρακτηριστικά ειδικά για την πρώτη άφιξη να πω, ότι μπαίνουμε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ψάχνουμε να βρούμε που είναι τα εμπόδια για να μην σκοντάψουμε.

Ο σκοπός της σημερινής συνάντησης ήταν η διευθέτηση του κόσμου, από την ώρα που θα αποβιβασθεί από το σκάφος μέχρι τη που θα βγει από την έξοδο του τελωνειακού σταθμού. Προτεραιότητα θα δοθεί στους επισκέπτες που έρχονται για μερικές ώρες. Ελπίζω ότι με το σχεδιασμό που έχουμε κάνει και με τη βοήθεια των συναρμόδιων φορέων να μην αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα.

Η «πρόβα τζενεράλε» θα γίνει την Παρασκευή (05/04) και το πρώτο πλοίο που θα έρθει, είναι της εταιρείας TILOS, ενώ το Σάββατο (06/04), θα έρθουν τα δύο σκάφη της IDO, το ένα από το Σεφεριχισάρ και το δεύτερο από Κουσάντασι.

Όσο αφορά την εταιρεία IDO την οποία έχουμε τη χαρά να πρακτορεύουμε εμείς, είναι μια μεγάλη εταιρεία, που μέχρι τώρα δραστηριοποιούνταν στη θάλασσα του Μαρμαρά, στην Κωνσταντινούπολη δηλαδή, έχει περίπου 25 καταμαράν, σαν τα σκάφη που θα έρχονται εδώ. Προφανώς ήθελαν κάποια επέκταση των δραστηριοτήτων τους, φέτος ξεκινούν με τη Σάμο και απ’ ότι γνωρίζω ξεκινούν τη σύνδεση με Κω και Ρόδο, αλλά η πρώτη επαφή γίνεται με τη Σάμο.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ