Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου

Κρατώντας στα χέρια μικρά φαναράκια με τους ήχους παραδοσιακών καλάντων από την Τήνο, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας, του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Σάμου, από τα μέλη της χορωδίας «ΣΑΜΙΑ».

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Εμμανουήλ Γιαγουρτάς του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους ενώ το φλουρί «έπεσε» στο μέλος της χορωδίας , κ.Βασιλική Αιμιλία Κομζία.

Ο πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου κ. Σακερλής, αφού καλωσόρισε όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, απένειμε τιμητικές πλακέτες στις φιλολόγους Αμάντα Καρυτσιώτη, Κάτια Καλύβα και Ιωάννα Τσαμπούρη, για την προσφορά τους στον όμιλο. Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Ε. Μαυρατζώτης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Π. Παπαγεωργίου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Δανέζης.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου

Με συνοπτική αναφορά ο πρόεδρος κ. Σακερλής και ο γ.γ. κ. Γ. Παυλής αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις και στα οικονομικά του συλλόγου, δίνοντας την υπόσχεση για περισσότερες και ποιοτικότερες εκδηλώσεις.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο κ. Σταύρος Βουρούδης, ενώ παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Ελ.Μαυρατζώτης, ο Δήμαρχος Αν. Σάμου Π. Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με αρμοδιότητα τον Τουρισμό κ. Γ. Καλτάκης, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου και Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Γ. Κυριαζής, ο ιατρός μαιευτήρας και περιφερειακός σύμβουλος κ. Ι. Κατσούλης, ο Αντιδήμαρχος Αν. Σάμου κ. Α. Καραμηνάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.  Σ. Σεϊρλής.

Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου, από το 1969 προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της Σάμου και θα συνεχίσει να προσφέρει, με την ίδια δυναμική και αγάπη των μελών του.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ