Κίνδυνος να μην συμμετέχει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Μεξικό

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Κίνδυνος να μην συμμετέχει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Μεξικό

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ήταν άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Γεωργίου Στάντζου επί αθλητικών θεμάτων, για το θέμα της πιθανής μη συμμετοχής του Δήμου Ανατολικής Σάμου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που θα γίνει στο Μεξικό. Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μετά λύπης μου μαθαίνω από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ότι η Σάμος (Δήμος Ανατολικής Σάμου) φέτος δεν θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που γίνεται στο Μεξικό.

Ένας θεσμός που ξεκίνησε επί δημαρχίας Αγγελόπουλου και συνεχίστηκε επί δημαρχίας Στάντζου.

Τεράστια σημασία για την πολιτιστική, τουριστική διαφήμιση της Σάμου, ο κλασικός αθλητισμός, η ιστιοπλοΐα είναι αθλήματα που διακρίθηκαν στους αγώνες αυτούς και έδωσαν στην Σάμο προβολή και βήμα σε πολλά επίπεδα τα οποία δεν θα αναλύσω τώρα.

Αυτή την στιγμή προετοιμάζονται δύο αθλητές με υψηλές επιδόσεις στο στίβο (80μ εμπόδια κορίτσι και 80μ αγόρι) είναι τραγικό να χάσουν την ευκαιρία αυτή, μια ευκαιρία που ποτέ δεν θα ξαναέρθει για αυτά τα παιδιά.

Η συμμετοχή δύο παιδιών ενός συνοδού από τον Δήμο και ο προπονητής, ο οποίος θα είναι γυναίκα λόγω του ότι υπάρχει αθλήτρια δεν νομίζω ότι θα ρίξουν τον προϋπολογισμό.

Κύριοι εξετάστε το θέμα τάχιστα σοβαρά και με υπευθυνότητα, η μη συμμετοχή θα μας διαγράψει οριστικά από μελλοντικές εκδηλώσεις αυτής της διοργάνωσης και είναι κρίμα γιατί κάποιοι άνθρωποι δούλεψαν και κατοχύρωσαν την θέση της Σάμου εκεί.

Χατζηνικολάου Γιάννης

Το Samostoday.gr επικοινώνησε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος γνώριζε την ανάρτηση του κ. Χατζηνικολάου. Ο κ. Βογιατζής είπε ακόμα ότι το θέμα εξετάζεται, δεν έχει παρθεί τελική απόφαση, η περίπτωση είναι δύσκολη και σε λίγες μέρες θα έχουμε την απάντηση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική. Το ποσό δεν νομίζουμε να είναι απαγορευτικό για 4 άτομα. Η Σάμος στο συγκεκριμένο θεσμό (παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων) πρέπει να είναι παρούσα.

Εξ’ άλλου μπορεί να γίνει εξασφάλιση χρημάτων από άλλες εκδηλώσεις.

Μπορείτε να ρίξετε ας πούμε 50 πυροτεχνήματα, αντί για 100 ή να γίνει περικοπή από άλλες δραστηριότητες.

Αναμένουμε την οριστική απάντηση.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ