Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους: «Η επίλυση προβλημάτων για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου, μας αφορά όλους»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Συνελήφθη ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη τη Μ. Δευτέρα (29/04) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία

Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους: «Θα σας πω τις αλήθειες όπως είναι».  Συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Η παροχή εκπαίδευσης σε μια ευνοούμενη πολιτεία αποτελεί πυλώνα του κοινωνικού κράτους. Δυστυχώς, κάποιοι που προφανώς διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου της «Πορφυριάδας», δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Νέα Δημοτική Αρχή από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της,  μεταξύ άλλων  ανέλαβε πρωτοβουλίες για την επίλυση του από τριετίας ζητήματος που αφορά την αποκατάσταση των ζημιών στο κτίριο της σχολικής μονάδας.

Υπηρετώντας τον θεσμικό μας ρόλο, με προσωπική επίσκεψη του κ. Δημάρχου στην Αθήνα και με την παρέμβαση του κ. Βουλευτή Σάμου στον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, απετράπησαν οι γραφειοκρατικές  αγκυλώσεις που καθυστερούσαν την ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Το προαναφερόμενο γεγονός δημοσιοποιήθηκε σε ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, καθώς και σε συνέντευξη Τύπου προ δεκαπενθημέρου πριν την πρόσφατη συνέλευση του Συλλόγου. Οι αναφορές στις ανακοινώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου  περί «ολισθημάτων» και περί «μη ανταπόκρισης αιτημάτων» από τους θεσμικούς φορείς σε δελτία τύπου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η επιδίωξη της προσωπικής ανέλιξης του συντάκτη των ανακοινώσεων, δεν μας βρίσκει σύμφωνους, όπως πιστεύουμε και για τους περισσοτέρους γονείς και κηδεμόνες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η επίλυση προβλημάτων για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου, μας  αφορά όλους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ          

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ