Η νέα Σαμιώτικη μπύρα «ΟΝΕΙΡΑ» με ετικέτα αφιερωμένη στον Χαμαιλέοντα της Σάμου είναι στη διάθεσή σας.

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Η νέα Σαμιώτικη μπύρα «ΟΝΕΙΡΑ» με ετικέτα αφιερωμένη στον Χαμαιλέοντα της Σάμου είναι στη διάθεσή σας.

Ολόφρεσκη, φρουτώδης και ευκολόπιοτη, η ONEIPA σας περιμένει να την δοκιμάσετε! Με ετικέτα αφιερωμένη στον Χαμαιλέοντα της Σάμου, τον ίσως μοναδικό πληθυσμό χαμαιλέοντα σε ολόκληρη την Ελλάδα, η ΟΝΕΙΡΑ είναι μια New England IPA, (εξού και τα αρχικά της) φτιαγμένη με μπόλικο λυκίσκο και – όπως πάντα – πολλή αγάπη! Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη!

Η Σάμος, γενέτειρα του Πυθαγόρα, του Επίκουρου και του Αρίσταρχου, έχει πλέον το δικό της μικροζυθοποιείο. Στο γραφικό και ιστορικό Πυθαγόρειο στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, ο Δημήτρης Βαμβακάς, η Ειρήνη Βελακούλη και ο Σταμάτης Βελακούλης ζυθοποιούν συνταγές με την απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και μπόλικο μεράκι.

Σε έναν πλήρως και όμορφα ανακαινισμένο χώρο που είναι επισκέψιμος, μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες τους παρέα με γευστικά πιάτα. Σήμα τους ο εμβληματικός Μεσογειακός χαμαιλέοντας που αποτελεί ένα ξεχωριστό ζώο με μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον. Αξίζει να σημειωθεί πως στο νησί της Σάμου συνεχίζει να επιβιώνει ένας από τους τελευταίους πληθυσμούς του Μεσογειακού χαμαιλέοντα στην Ελλάδα.

Στις βρύσες μας σήμερα η “Όνειρα” απευθείας από το νησί…Στην υγειά μας!!!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ