Η Κοινότητα Σαμίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Η Κοινότητα Σαμίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η Κοινότητα Σαμίων στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου την Κυριακή (14/01) στις 12:30.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος και έκοψε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων κ. Κυριάκος Ζαχαράκης.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο πρώην Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης (χωρικός), Γιάννης Καλτάκης (Αναπληρωτής Περιφερειάρχης με αρμοδιότητα τον Τουρισμό), ο Δντής της ΔΑ Σάμου Ταξίαρχος κ. Δημήτρης Μαϊστρέλλης, εκπρόσωπος από την 79 ΑΔΤΕ, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης, ο πρώην Δήμαρχος ενιαίου Δήμου Σάμου κ. Χρίστος Σεβαστάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Γιάννης Χατζηκωνσταντής, καθώς και Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Το φλουρί έτυχε στον κ. Νίκο Κρόκο, που αντιστοιχεί σε 2 δωροεπιταγές ύψους πενήντα (50) ευρώ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Κοινότητας Σαμίων κ. Κυριάκος Ζαχαράκης είπε: «Θέλουμε δίπλα μας και τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, ώστε να προχωρήσουμε στο έργο που θα χαράξουμε. Το έργο μας είναι δύσκολο, γιατί μιλάμε για βάθος 5ετίας. Με πολύ δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ