Ηλίας Γιαννουλόπουλος: «Gaggou Movie Nights. Η αγαπημένη συνήθεια, συνεχίζεται και τον Αύγουστο»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Ηλίας Γιαννουλόπουλος: «Gaggou Movie Nights. Η αγαπημένη συνήθεια, συνεχίζεται και τον Αύγουστο»

Μια ιδέα, που τείνει να γίνει αγαπημένη συνήθεια, συνεχίζεται και τον μήνα Αύγουστο, «Gaggou Movie Nights» 16-19 Αυγούστου, στην παραλία Γάγκου στην πόλη της Σάμου και αισθανθείτε τη μαγεία, όπως λένε οι διοργανωτές. Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102,4, ο κ. Ηλίας Γιαννουλόπουλος.

«Είναι εξάρτηση, για πολλούς λόγους αποφασίσαμε να το κάνουμε και τον Αύγουστο, ο βασικός είναι ότι έχουμε ένα πολύ καλό διαφημιστικό προϊόν για την πόλη. Έχοντας ακούσει τις κριτικές, από κόσμο ο οποίος έχει δηλώσει ότι είχε την εμπειρία, πιστεύουμε ότι το όφελος είναι πάρα πολύ μεγάλο, οπότε άξιζε τον κόπο να υπάρχει άλλο ένα τετραήμερο προβολών.

Για εμάς πλέον, είναι σχετικά εύκολο το να καθίσουμε και να διοργανώσουμε κάτι τέτοιo. Eίναι πολύ μεγάλο, ότι μας έχει παραχωρήσει, για τη χρήση του πανιού (οθόνη) η Κινηματογραφική Λέσχη, οπότε εμείς έχουμε τα μηχανήματα και αυτό το οποίο μένει είναι να κάνουμε μία σχετική προβολή της εκδήλωσης προκειμένου να έρθει κόσμος».

Η επιλογή των ταινιών, γίνεται μετά από προτάσεις των διοργανωτών, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ αυτό το τετραήμερο κρύβει και μία συναυλία. Μάλιστα, την τελευταία ημέρα, η επιλογή για το ποια ταινία θα προβληθεί, θα γίνει από τον ίδιο τον κόσμο, που θα βρεθεί εκεί. Αυτό, που τόνισε ο κ. Γιανουλόπουλος, είναι ότι πλέον όλες οι εκδηλώσεις θα πρέπει να γίνουν στη λογική της εξωστρέφειας, είτε σε πολιτιστικά γεγονότα, είτε σε αθλητικά, ώστε να υπάρχει ανταπόκριση κόσμου και εκτός νησιού.

Θετικό ότι πλέον στη Σάμο, γίνονται προσπάθειες και δράσεις, που τον κύριο λόγο έχει το όμορφο τοπίο, προσφέροντας με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, μοναδικές εμπειρίες στον επισκέπτη.

Χαρακτηριστικό και αυτό, που συμβαίνει πριν από την προβολή της ταινίας, καθώς προβάλλονται φωτογραφίες της πόλης, από τα τελευταία περίπου 100 χρόνια. Οι θεατές «ξεναγούνται» στην πόλη, μέσα από φωτογραφικό υλικό και βλέπουν την αναβάθμιση της περιοχής.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Γιαννουλόπουλος, «αυτό το φωτογραφικό υλικό, το οποίο υπάρχει, πιστεύω ότι δίνει αρκετά μεγάλη δυναμική, σε αυτό το οποίο διοργανώνουμε».

Η μαγεία ξεκινά στις 20:30, ενώ στις 17/08 θα προηγηθεί συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Σάμου και την τελευταία ημέρα οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την ταινία, που θέλουν να παρακολουθήσουν.

Ηλίας Γιαννουλόπουλος: «Gaggou Movie Nights. Η αγαπημένη συνήθεια, συνεχίζεται και τον Αύγουστο»

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ