Επίσκεψη Χριστόδουλου Στεφανάδη στο Υπουργείο Υγείας και συνάντηση με Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Επίσκεψη Χριστόδουλου Στεφανάδη στο Υπουργείο Υγείας και συνάντηση με Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη

Με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε στο Υπουργείο Υγείας ο Βουλευτής Ν. Σάμου και Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης. Συγκεκριμένα ο κ. Στεφανάδης αναφέρει:

«Σήμερα επισκέφτηκα τον εξαιρετικό φίλο μου, κορυφαίο Υπουργό, με αναγνωρισμένη μοναδική αποτελεσματικότητα, Άδωνι Γεωργιάδη. Συζητήσαμε επί μακρόν και διεξοδικά τα προβλήματα Υγείας του Νομού μας.
– Για το Νοσοκομείο Σάμου, υποσχέθηκε την επιτάχυνση της προμήθειας και εγκατάστασης του Μαγνητικού Τομογράφου και της Αιμοδυναμικής Μονάδας (και τα δύο θέματα βρίσκονται ήδη σε τελική διαδικασία).

-Για την στελέχωση των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας, των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων, με διαβεβαίωσε για την άμεση προώθηση λύσεων.

-Το θέμα της μόνιμης πρόσληψης Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Σάμου, λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μια εξαίρετη (Σάμια) Παιδίατρος, η κ. Πετρούσκα, με μεγάλη εμπειρία σε Ιατρικό Κέντρο της Γερμανίας, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (πιθανά εντός μηνός) θα διοριστεί. Έτσι θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο το χρόνιο πρόβλημα της Παιδιατρική Κλινικής.

-Επίσης συζητήσαμε διαφορά διοικητικά θέματα των Μονάδων Υγείας του Νομού μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό.”»

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ