Επίσκεψη Γερμανών μαθητών του δήμου Greifswald στη Σάμο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Επίσκεψη Γερμανών μαθητών του δήμου Greifswald στη Σάμο
Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στα πλαίσια του πρωτοκόλλου συνεργασίας που έχει υπογράψει από το2015 με τον Δήμο Greifswald της Γερμανίας, και κυρίως τη συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων σε θέματα που αφορούν τη νεολαία υποδέχτηκε χθες την αποστολή δεκατεσσάρων μαθητών Λυκείου οι οποίοι θα παραμείνουν στο νησί μας για μία εβδομάδα με θεματικό αντικείμενο το Περιβάλλον.
Την αποστολή των Γερμανών μαθητών επικεφαλής της οποίας είναι ο δήμαρχος του Greifswald, κ. Stefan Fassbinder, υποδέχτηκε στο δημαρχείο της πόλης μας ο δήμαρχος Γ.Στάντζος.
Επίσκεψη Γερμανών μαθητών του δήμου Greifswald στη Σάμο
Οι Γερμανοί μαθητές θα φιλοξενηθούν από οικογένειες μαθητών στο νησί μας και θα ανταποδώσουν την φιλοξενία τον Σεπτέμβριο όταν οι μαθητές από τη Σάμο θα επισκεφθούν το δήμο του Greifswald.
Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της επίσκεψης, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχάλη Καπιωτά, τον καθηγητή του Λυκείου μας κ. Στέφανο Γιαννούλη, στις οικογένειες που δέχτηκαν να φιλοξενήσουν τους μαθητές, καθώς και στην Ελληνογερμανική Συνέλευση που στέκεται αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Επίσκεψη Γερμανών μαθητών του δήμου Greifswald στη Σάμο
Η Ελληνογερμανική Συνέλευση είναι ένα δυναμικό ελληνογερμανικό δίκτυο δήμων και περιφερειών, που είναι προσανατολισμένο στην πρακτική συνεργασία και ανοικτό στη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών και της οικονομίας. Οι συνεργασίες είναι θεματικές και πραγματοποιούνται, όταν από την ελληνική ή την γερμανική πλευρά εκφραστεί μια τέτοια επιθυμία.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ