Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές που διαπράχθηκαν σε οικίες της Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης στον εορτασμό της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821

Ο εορτασμός της επετείου Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης την 8η Μαΐου 1821από τον Μητροπολίτη Σάμου Κύριλλο και τον αρχηγό της Σαμιακής Επανάστασης Λυκούργο Λογοθέτη

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» - 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» – 11 Μαΐου, η πρώτη φετινή εκδήλωση με ομιλία για την Αρχαία Σάμο

Με την ενδιαφέρουσα και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της επίτιμης Προϊσταμένης Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίας Βιγλάκη – Σοφιανού ξεκινά και φέτος

Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης-κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στη Σάμο.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ο δράστης μπήκε στην προαναφερόμενη οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε μία τηλεόραση.

Διενεργείται προανάκριση.

Επίσης εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης-κλοπής, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου, σε οικία στη Σάμο.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, οι δράστες μπήκαν στην προαναφερόμενη οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν ηλεκτρονική και ηλεκτρικές συσκευές.

Διενεργείται προανάκριση.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ