Εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Μοναδική» θεατρική παράσταση από μαθητές και μαθήτριες του Πυθαγορείου ΓΕΛ Σάμου

«Μοναδική» θεατρική παράσταση από μαθητές και μαθήτριες του Πυθαγορείου ΓΕΛ Σάμου

Μια πολύ όμορφη θεατρική παράσταση παρακολουθήσαμε την Παρασκευή βράδυ (26/04), στο αμφιθέατρο του Πυθαγορείου Γενικού Λυκείου Σάμου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Πυθαγορείου ΓΕΛ

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει για έβδομη χρονιά τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος», την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024. Ο αγώνας των 21 χμ. διοργανώνεται από το Δήμο Ανατολικής Σάμου με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η διαδρομή που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας (ώρα εκκίνησης αγώνα 9:00 π.μ.), με τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα.

Επίσης θα διεξαχθεί και λαϊκός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με εκκίνηση από την πλατεία Πυθαγόρα έως τον κόμβο Μαλαγαρίου και επιστροφή, με ώρα εκκίνησης 9:30 π.μ.

Παράλληλα θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά και αγώνας δρόμου Special Olympics  600 μέτρων για αγόρια και κορίτσια, με ώρα εκκίνησης 9:35 π.μ από την πλατεία Πυθαγόρα έως τη περιοχή  Γεφυράκι και επιστροφή .

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα, λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή 31 Μαρτίου από το Βαθύ (ΞΕΝΙΑ) στις 7:45 και από το Πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, στις 7:00.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης με νερά και ισοτονικά ποτά. Τα σημεία θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα.

Τα έντυπα αιτήσεων εγγραφής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη συνέχεια αφού το συμπληρώσετε μπορείτε να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου: cultural.sportsanatolikissamou@gmail.com .

Οι εγγραφές θα γίνονται επίσης στα εξής σημεία: Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου, Κατάστημα Di Μario ( στην πόλη της Σάμου), Γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ FITNESS CLUB στην πόλη της Σάμου και στο Καρλόβασι, καθώς και  στο Γυμναστήριο Παλμός Athletic Center

Καλούμε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, ιδιαίτερης συμβολικής αξίας, που λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών 15 Μαρτίου 2024

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!!!

Ακολουθούν τα έντυπα αιτήσεων:

Aitisi Hmimarathoniou

Aitisi 4Km

Aitisi Special

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ